Ecaterina Andronescu îi ia apărarea lui Ivan în scandalul excluderii din PSD

joi, 02 martie 2017, 13:23
1 MIN
 Ecaterina Andronescu îi ia apărarea lui Ivan în scandalul excluderii din PSD

Critic inversunat al lui Liviu Dragnea, Catalin Ivan a fost anuntat, in urma cu o saptamana, ca este exclus din partid de mai multa vreme. 

„Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Domnul Catalin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de organizatia PSD Sector 1 de ceva vreme”, a declarat Dragnea in urma sedintei Comitetului Executiv. Catalin Ivan sustine insa ca este in continuare membru, el spunand ca face din organizatia PSD din comuna Dobrovat, judetul Iasi.

Luni, si purtatorul de cuvant al PSD a tinut sa sublinieze ca Ivan nu mai este membru al PSD. „„Asa cum a precizat si domnul presedinte Liviu Dragnea, asa cum stim si noi, domnul Catalin Ivan nu mai este membru de partid de cel putin un an de zile”, a spus Dobre. Insa iata ca Ivan si-a gasit un aliat neasteptat. La Antena 3, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a confrimat ca Ivan este in continuare membru al partidului. „Din cate stiu, domnul Ivan este membru intr-o organizatie dintr-o comuna din judetul Iasi”, a declarat Andronescu.

 

 

Comentarii