De Business

Punem punctul pe știi

H&M deschide mâine magazinul din Iulius Mall

miercuri, 16 noiembrie 2016, 02:51
2 MIN
 H&M deschide mâine magazinul din Iulius Mall
Primii 50 de clienţi vor primi un card de cumpărături în valoare de 50 de lei, iar la achiziţii mai mari de 100 de lei se vor acorda reduceri de 20%.

Retailerul vestimentar H&M va deschide în această săptămână un magazin la Iulius Mall. Acesta va fi dispus pe două niveluri şi va avea o suprafaţă de vânzare de peste 1.500 de metri pătraţi. Noul punct de lucru din Iaşi al companiei va fi inaugurat pe 17 noiembrie şi, spun reprezentanţii H&M, momentul va fi marcat de numeroase surprize pentru clienţi. Astfel, vor fi acordate reduceri de preţ, de 20%, pentru cumpărăturile care depăşesc suma de 100 lei. De asemenea, primii 50 de vizitatori ai magazinului vor primi câte un card de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Deschiderea noului magazin marchează şi o premieră pentru Iaşi, au mai precizat oficialii companiei. H&M va aduce în magazinul din Iulius Mall, pentru prima dată în oraş, şi linia sa de produse „Divided”, care conţine piese vestimentare cu un design conceput special pentru segmentul de vârstă 16-25 de ani. „Aşteptăm cu interes deschiderea noului nostru magazin din Iaşi, din cadrul Iulius Mall, ca reacţie a tinerilor la colecţia «Divided», special concepută pentru ei şi care reflectă tendinţele şi moda pentru toate momentele zilei, toate la un nivel accesibil tuturor. Inspiraţia de a aduce colecţia Divided în această locaţie a venit ca urmare a poziţionării magazinului în apropierea unuia dintre cele mai importante centre universitare”, se spune într-un comunicat semnat de conducerea H&M.  

Comentarii