De Business

Punem punctul pe știi

IMAGINI: Aglomerație dis-de-dimineață la deschiderea magazinului Leroy Merlin

vineri, 24 iunie 2016, 07:00
1 MIN

Fostul Baumax s-a transformat în Leroy Merlin. Magazinul din Iaşi, situat pe Calea Chişinăului nr. 23, s-a deschis vineri, 24 iunie, la ora 7 dimineaţa. A fost multă lume încă de la prima oră, dar nu a fost îmbulzeală.

Cele mai căutate produse au fost aparatele de aer condiționat.

Leroy Merlin va avea circa 100 de angajaţi. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 7-21 şi duminică între orele 9-20.

GALERIE FOTO

Magazinul, al paisprezecelea din reţea, se întinde pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi. Compania franceză spune că va veni în întâmpinarea ieşenilor cu aproape 28.000 de produse, cu preţuri adaptate la puterea de cumpărare a tuturor clienţilor.

La fel ca şi în cazul fostului Baumax, magazinul Leroy Merlin va avea un spaţiu drive-in dispus pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, unde clienţii pot să îşi încarce direct marfa în maşină.

Conducerea reţelei a precizat că va oferi clienţilor şi servicii de livrare express, de descărcare a produselor la uşa clientului, pachete de finanţare, respectiv retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare.

Diego CIOBOTARU, Andrei DÎSCĂ, Dan LUCA

Comentarii