În drum spre inima Ardealului

vineri, 20 noiembrie 2015, 02:43
3 MIN
 În drum spre inima Ardealului

 CSMS a plecat ieri spre Cluj, pentru meciul cu CFR, de sâmbătă

 
 
CSMS Iaşi a plecat ieri, după antrenamentul efectuat în cursul dimineţii, cu autocarul, spre Cluj, unde va juca sâmbătă, în etapa a XVIII-a a Ligii I de fotbal, în compania formaţiei CFR. Au efectuat deplasarea 20 de jucători, între care şi Gomo Onduku şi Alexandru Ţigănaşu, care sunt recuperaţi după accidentări. În schimb, au rămas acasă Liviu Ganea, Nuno Viveiros şi Alexandru Boiciuc. Viveiros, care are entorsă la gleznă, este şi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Ganea şi Boiciuc au leziuni musculare, accidentarea ultimului fiind anunţată ieri, după întoarcerea de la lotul naţional de juniori al Republicii Molodva. Înaintea plecării spre Cluj, CSMS a organizat o conferinţă de presă la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi fundaşul Cosmin Frăsinescu, ambii etalând un discurs optimist.
CFR este o echipă foarte bună, ce joacă un fotbal bun. Vom avea un meci foarte greu, dar băieţii sunt pregătiţi să facă un meci foarte bun. Echipa mea merge mereu la victorie, la orice meci, însă nu ne-ar dezavantaja un rezultat de egalitate. Avem nevoie de continuitate în rezultate” a spus Napoli, care a adăugat: “Am încărcat puţin fizic în perioada de întrerupere, astfel încât să fim proaspeţi până în iarnă. Sunt nemulţumit de 4-5 fotbalişti, sper să apară modificări în perioada care urmează. Primele restante s-au achitat, ni s-a promis că săptămâna viitoare ni se va da şi un salariu din cele două restante, sperăm ca promisiunile să se concretizeze, pentru a fi atmosferă bună la echipă”.
Frăsinescu a declarat că “mergem la Cluj să câştigăm, suntem încrezători în noi, mai ales că am lucrat bine în perioada de întrerupere. Acum, trebuie să rămânem constanţi, să continuăm să legăm rezultate bune. Nu mai vreau să amintesc de play-off acum, vorbim după următoarele 3-4 meciuri, care vor conta foarte mult. O parte din problemele financiare s-au rezolvat, sperăm că se vor rezolva toate. Mi-aş dori ca factorii responsabili să fie mai aproape de noi”. Partida dintre CFR şi CSMS, de sâmbătă, va începe la ora 16:30. 
 
 
Napoli: “N-am emoţii legate de pariuri”
 
Antrenorul CSMS, Nicolo Napoli, s-a referit, pe scurt, la scandalul apărut după ce numele lui a apărut pe o listă a persoanelor care au pariat într-o perioadă în care câteva siteuri nu erau licenţiate în România. Deşi preşedintele Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc, Tudor Simota, a contrazis declaraţiile iniţiale ale italianului, care susţinuse că de pe contul lui a parait fiul său, aflat în Italia, şi doar sume mici, tehnicianul a spus ieri că nu are nicio emoţie. “Nu am fost chemat de nimeni pentru a da explicaţii suplimentare. Am toate documentele în regulă, nu am pariat pe meciuri de fotbal” a spus Napoli.
 
 
 
 

Comentarii