Întâlniri incitante, cu intrarea liberă: cum să interacţionezi mai bine cu copilul tău?

miercuri, 24 mai 2017, 01:50
2 MIN
 Întâlniri incitante, cu intrarea liberă: cum să interacţionezi mai bine cu copilul tău?

Părinţii ieşeni au ocazia, începând chiar de mâine, să participe la o serie de întâlniri incitante cu specialişti ai Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.

Părinţii ieşeni au ocazia să participe la o serie de întâlniri cu specialiştii de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională din Iaşi (CJRAE), prin care pot afla cum să interacţioneze mai bine cu copiii lor, cum să se joace cu ei şi cum să le gestioneze emoţiile în cel mai bun mod posibil. Întâlnirile vor avea loc în perioada 25 mai – 8 iunie la Librăria Cărtureşti din Palas Mall, locul fiind ales special pentru a facilita discuţii mai puţin formale. Din programul propus de CJRAE fac parte patru teme principale: „AUR-ul comunicării în familie: Ascultare, Uimire, Respect“, care va avea loc mâine (joi, 25 mai), de la ora 18.00; „Joc şi joacă! Activităţi cu părinţi şi copii“, întâlnire programată pentru 1 iunie, de la aceeaşi oră.

Tema numărul trei, care va fi dezbătută pe 6 iunie, de la aceeaşi oră, vizează educaţia prin iubire, iar în ultima zi, pe 8 iunie, tema propusă este „Sunt consilierul copilului meu! Învăţăm să gestionăm emoţiile!“. Întâlnirile specialiştilor CJRAE Iaşi cu părinţii îşi propun să realizeze, într-un cadru adecvat, o modalitate prin care se pot împărtăşi experienţele lor pe problematica relaţionării şi comunicării în familie. De asemenea, gestionarea emoţiilor, educarea prin iubire şi joc, într-o atmosferă bazată pe înţelegere, respect şi empatie, reprezită un aspect important al celor patru întâlniri. Participarea la aceste întâlniri este liberă. 

 

 

Comentarii