Lumânarea Acţiunii Inverse

sâmbătă, 16 septembrie 2017, 01:50
1 MIN
 Lumânarea Acţiunii Inverse

"Autenticitatea lumânării şi crearea fitilului cu substanţe magice sunt confirmate de certificat. Lumânarea Acţiunii Inverse a trecut de cercetări foarte riguroase, deşi cercetătorii nu au reuşit să stabilească în mod clar, de ce emană o putere puternică de atragere a banilor."

Nu e glumă, e pe bune. Apare pe toate site-urile, e la îndemâna oricui. S-a terminat cu neajunsurile, problemele au dispărut, tot ce a fost rău a trecut, a venit vremea binelui şi a prosperităţii pentru toţi fiindcă, în sfârşit, s-a descoperit, după ani grei de cercetare ştiinţifică inutilă, formula magică de alungare a ghinionului şi sărăciei. Voi cita mai jos fragmente întregi dintr-un articol care mi-a schimbat viaţa. De mâine voi începe să strâng bani pentru achiziţionarea acestui produs miraculos…

Începe extrem de tentant: „Organizatorii loteriilor de bani sunt uimiţi de mărimea şi frecvenţa câştigurilor pe care le asigură ritualul magic de atragere a norocului şi bogăţiei”.

Apoi cu un exemplu zdrobitor: "Doamna Diana Berecleanu este una din sutele de persoane, care într-o perioadă de 4 săptămâni a experimentat un flux de bani brusc, efectuând numai acest unic ritual magic pentru atragerea norocului şi prosperităţii.”

Până acum doar fetele bătrâne de peste 60 de ani şi dependenţii de televizor ar încerca, dar de acum încolo argumentele sunt zdrobitoare, nimeni nu-i poate rezista… Ca să înţelegeţi mai uşor vă explic eu cu plăcere. Este vorba despre un ritual antic de atragere a bogăţiei, norocului şi prosperităţii care permite oricui să elimine orice problemă financiară fără efort. Efectele garantate sunt "înmulţirea banilor repede şi eficient”…

Citez: "Ritualul neostentativ Jinx Repellent Magic Formula asigură norocul în sfera financiară şi materială, ajutând în carieră. După 11 ani de muncă grea şi cercetări ample, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Colorado, SUA nu sunt în stare să explice raţional în ce mod funcţionează Jinx Repellent Magic Formula şi să descopere ce cauzează îmbogăţirea extrem de rapidă a deţinătorilor acestuia (asta fiind tocmai garanţia succesului! n.a.).”

Da, dragi concetăţeni, acest miracol e un simplu produs pe cât de ieftin şi de simplu, pe atât de puternic, el se numeşte "Lumânarea Acţiunii Inverse”. Ce trebuie să faci după achiziţionarea ei (doar 140 lei la ofertă) este la fel de simplu şi la îndemâna oricui: "Pentru a atrage cât mai repede la tine bogăţia şi prosperitatea, este suficient să aprinzi Lumânarea conform indicaţiilor conţinute în ritual. Lumânarea începe să creeze mici câmpuri energetice. După acestea recunoşti şi vei simţi în aer mirosul specific al plantelor magice, care grăbesc fluxul de bani şi noroc. Acţiunea acestora asupra banilor tăi este remarcabilă şi multiplă”.

Iată şi explicaţia uimitoare: "În comparaţie cu lumânările obişnuite cu două culori, fitilul Lumânării Acţiunii Inverse este îmbibat într-un amestec al celor mai puternice plante magice pentru atragerea banilor şi norocului: mandragora, dracilă, agrimonia şi salvie. Flacăra magică a lumânării şi plantele, fac ca într-un mod simplu să devii un magnet ce atrage banii, bogăţia şi prosperitatea, imediat după aprindere”.

Efectul ei este devastator asupra ghinionului: "Activată prin intermediul ritualului simplu de ardere (în limba antică a călugărilor budişti denumită Gasshō), Lumânarea grăbeşte şi măreşte fluxul de bani, elimina orice blocade din strefa (???) financiară şi previne apariţia problemelor materiale din viitor. Aduce linişte şi siguranţă, încât în curând vei obţine ceea ce îţi doreşti. Suplimentar, face ca averea să îţi zâmbească: câştigi premii valoroase, primeşti donaţii neaşteptate, iar datornicii îţi dau datoriile – chiar şi pe cele de care ai uitat de mult timp!”

Nu cred, sincer, că eşti pregătit pentru un asemenea şoc. Nimeni nu poate fi. Să îţi bată la uşă cel mai mare datornic al tău plecat în State de 15 ani şi să îţi înmâneze plicul cu banii… Aşa ceva, recunoaşte, este de neimaginat…

Dar nu e tot, efectele continuă, ia!: "Deja după o săptămână vei observa că, deşi cheltui bani pentru viaţă, nu vor fi diminuaţi deloc. Chiar din contra, începi să îi ai chiar mai mulţi – în portofel şi pe contul bancar! Teama că salariul nu îţi va ajunge până la următorul este imediat eliminată şi literalmente clătită (sic!) din conştiinţa ta. În primele zile de la primirea Lumânării, persoanele au început să atragă norocul şi câştigau sume mărunte de ordinul a 150 lei, dar acestea erau abia începutul. Când zilnic aprinzi Lumânarea, activezi energia acesteia şi aduci o stare de atragere continuă a banilor. Lumânarea atrage noi bancnote în portofelul tău, înainte să reuşeşti să îi cheltui pe cei care sunt deja şi schimbă orice decizie financiară a ta într-o şansă pentru obţinerea multor bani!”

Acum înţelegeţi de ce sunt atât de leşinat după acest articol REAL şi hipnotizat să cumpăr acest produs la fel de REAL? Iaca de asta, pentru că e irezistibil… Mai ales că vine cu recomandări de la persoane avizate: "Lumânarea Acţiunii Inverse cu plantele magice, împreună cu ritualul puternic de atragere al banilor, a devenit repede popular printre persoanele care deja de la jumătatea lunii au conturile goale. A obţinut opinii fantastice printre zâne şi specialiştii de ezoterism”. Ei, doar nu voiai ca primul ministru să ţi-o recomande, ce poate fi mai sus de zâne?…

Şi, în sfârşit, partea de încredere, garantarea seriozităţii: "Autenticitatea lumânării şi crearea fitilului cu substanţe magice sunt confirmate de certificat. Lumânarea Acţiunii Inverse a trecut de cercetări foarte riguroase, deşi cercetătorii nu au reuşit să stabilească în mod clar, de ce emană o putere puternică de atragere a banilor". Simplu şi eficac…

Iată şi câteva păreri ale clienţilor scrise la comentariile articolului, deci REALE:

Diana Berecleanu: "De la bun început simţeam că lumânarea atrage prosperitate şi noroc. Aprinsă, oferă o aură plăcută şi miros, umplând aerul cu o energie pozitivă. Deja din următoarea zi m-am trezit mai liniştită, aveam sentimentul că totul va fi bine. Prima mică minune a fost vizita neaşteptată a surorii mele care a venit să returneze datoria banilor de acum un an. A spus că dintr-o dată o mustra conştiinţa. Eram uimită. A doua surpriză a fost lozul câştigător la loterii. Într-o perioadă de 2 minute m-am îmbogăţit cu 200 de lei. În fiecare zi se întâmplă ceva bun. Banii apăreau din diferite surse, chiar atunci când aveam nevoie cel mai mult de ei. De foarte mult timp, starea contului nostru bancar este pozitivă. Sunt încântată şi nu mă mai îngrijorez pentru viitor!”

vampiriţa: „Au trecut pentru moment 16 zile de la ritual şi simt că totul se schimbă. De exemplu am găsit pe trotuar o bancnotă de 200 de lei, următoarea zi mi-au micşorat rata la credit şi alaltăieri am câştigat la loto! Cum să nu crezi în magie?"

vrăjitoarea_izolda se confesează: „Din păcate nu mă pot lăuda cu efecte de durată, deoarece am făcut ritualul acum 2 zile, dar nu o să credeţi, câte bune mi s-au întâmplat în perioada acestor zile! Am câştigat o maşină într-un concurs cu sms-uri, însă efectul deplin intervine după 30 de zile! incredibil…"

gagica_minunată: "După două zile am primit un transfer dintr-un cont străin… Şi astăzi, şeful m-a invitat la o discuţie şi mi-a spus că primesc mărire!! Magia albă este bună, curăţare şi dragoste pentru lume. Recomand acest ritual cu conştiinţa curată."

plină_denoroc: "Dintr-o dată am simţit un fel de flux al unei energii de viaţă. Şi această energie repede a rezultat prin întâmplări pozitive – mi-am recuperat banii de mult împrumutaţi de la colegul tatălui meu, fostul meu soţ a început, în sfârşit, să îmi plătească pentru alimentele copilului nostru şi, ce este cel mai important, am primit locul de muncă visat!! Şi când mă gândeam că mai devreme nu credeam în magia lumânărilor…"

singurătatea_doare: "După ritual am observat că am parcă mai mulţi bani şi, de exemplu, am economisit singură pentru o vacanţă în Mexic, extraordinar!"

Vă daţi seama că săptămâna viitoare, după ce strâng banii, îmi cumpăr 15 lumânări! Umplu casa de ele! Când am să le dau foc să vezi cum vine norocul la mine!… Vă invit şi pe voi să faceţi acelaşi lucru… Am înţeles că se mai găsesc de vânzare şi la Mitropolie, dar pe sub mână… Vă trimit multă energie pozitivă!… Daţi click aici pentru noroc!…

Briscan Zara este scriitor şi publicist

Comentarii