De Business

Punem punctul pe știi

Oportunitate deosebită pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

luni, 20 martie 2017, 02:50
2 MIN
 Oportunitate deosebită pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

70 de companii şi organizaţii vor recruta la Iaşi, la Târgul de Cariere (21-22 martie) şi Târgul de Cariere în IT (23-24 martie). Peste 3.000 de oportunităţi de carieră vor fi disponibile la ambele târguri, organizate la Palas Mall. Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi şi vor organiza mini-interviuri, competiţii contracronometru şi concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidaţi, au precizat în scris organizatorii. 

Angajatorii care s-au înscris la Târgul de Cariere vor căuta să recruteze, printre altele, ingineri, IT-işti, project manageri, şefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, specialişti recrutare sau în transporturi. De asemenea, la mare căutare la eveniment sunt şi editorii video, analiştii financiari, operatorii pe calculator, cercetătorii de piaţă, dezvoltatorii web, contabilii, analiştii de business sau specialiştii în marketing.  Printre companiile care recrutează la Târgul de Cariere din Iaşi se numără Accenture, Atexis, Conduent, Lear Corporation, Lidl, Autoliv, Amazon, Bosch, Delphi sau Preh. SCC Services România, VEO Worldwide Services, MHP – a Porsche Company, Vodafone, Arcadia, Capgemini, Coca-Cola HBC Romania, Decathlon, Domeniul Coroanei Segarcea, EOS-KSI România, GfK România, KFC şi Xerox sunt alte nume mari care caută să angajeze cu acest prilej. În cadrul Târgului de Cariere vor avea loc workshopuri unde candidaţii vor afla cum să devină mai competitivi pe piaţa muncii.

„Astfel, Xerox va susţine un seminar în cadrul căruia candidaţii vor înţelege cum pot să facă parte din echipă, Smart HR va vorbi despre impactul Social Media asupra recutării, cercetătorii de la Institutul de la Măgurele le vor explica participanţilor cum pot începe o carieră la vârf în cercetare, iar specialiştii Google România vor vorbi despre mediul online şi digital marketing”, a precizat în comunicat Corina Brânduşan, PR Managerul Târgului de Cariere. Participarea la workshopuri este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri se fac online, la adresa www.targuldecariere.ro/iasi-global/seminarii. Organizatorii Târgului de Cariere pregătesc premii şi surprize pentru participanţi. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susţinerea cercetării în România au ocazia să câştige un weekend la Poiana Braşov, abonamente la UNTOLD festival şi vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la Treasure Hunt pot obţine cărţi de dezvoltare personală şi profesională.  

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii