Profesorul Cătălin Pop, condus pe ultimul drum duminică după-amiază

duminică, 19 iunie 2016, 08:44
2 MIN
 Profesorul Cătălin Pop, condus pe ultimul drum duminică după-amiază

Profesorul Cătălin Pop, care și-a pierdut viața într-un cumplit accident de microbuz la Brașov, a fost înmormântat duminică după-amiază la Iași.

UPDATE

Peste 200 de persoane — rude, prieteni, colegi sau simpli cetățeni — au luat participat la ceremonialul religios oficiat la Biserica Toma Cozma. Ulterior, sicriul cu trupul neînsuflețit al profesorului Cătălin Pop a fost înmormântat la Cimitirul Sfânta Treime din cartierul Păcurari.

Tot duminică, în localitatea Măcărești a fost înmormântat coregraful Teodor Cosmin Manoilă.

UPDATE

Redăm mesajul postat pe pagina de Facebook a Bisericii Toma Cozma:

"Fulgerătoare plecare dintre noi!

În cursul dimineții de vineri, 17 iunie a.c., și-a piedut viața, într-un tragic accident rutier, Cătălin-Ovidiu Pop, îndrăgit membru al Corului parohial al Bisericii noastre și profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași. Înzestrat cu mult talent profesional, optimism, spirit de sacrificiu, Cătălin-Ovidiu Pop va rămâne mereu în inimile noastre!

Dumnezeu să îl ierte și în rândul drepților să așeze sufletul său!

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să întărească familia greu încercată de această despărțire și suntem alături de soția Otilia-Marcela și cei doi copii: Karina-Ioana și Eric-Alexie.

Sambata, 18 iunie, la ora 22.00, va fi depus la Biserica Toma Cozma, unde colegii il vor astepta.

Duminica, 19 iunie, ora 16.00, va fi oficiata Slujba inmormantarii la Biserica Toma Cozma, biserica în care a cântat imnele liturgice timp de 18 ani"!

Comentarii