De Business

Punem punctul pe știi

Record la AJPIS: zece candidaţi pe un post

miercuri, 10 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Record la AJPIS: zece candidaţi pe un post

Astăzi, la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Iaşi (AJPIS) se organizează, începând cu ora 10, concursul pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal. 

La concurs s-au înscris 11 candidaţi, însă în urma selecţiei dosarelor, un candidat a fost respins pentru că a depăşit  termenul de înscriere la concurs. Postul se află în cadrul serviciului Beneficii de Asistenţă Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate de Şanse iar cine va trece de proba scrisă, va ajunge la proba orală, adică interviu.

„Cei care vor avea nota minim 5 vor merge mai departe la interviu. Postul de consilier principal este vacant de aproximativ două luni, nivel minim studii superioare iar noi încercăm să aducem profesionişti în instituţie. Observăm că sunt cei mai mulţi candidaţi pe care i-am avut la un concurs până acum şi se vede cum clasa muncitoare se îndreaptă spre stat, având în vedere creşterile salariale din sistem”, a precizat Costel Grojdea, şeful AJPIS Iaşi.  

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii