Rugaţi-vă să nu fie avarii! ApaVital este azi în sărbătoare, dar asigură urgențele

miercuri, 20 iulie 2016, 01:57
2 MIN
 Rugaţi-vă să nu fie avarii! ApaVital este azi în sărbătoare, dar asigură urgențele

ApaVital va lucra astăzi în regim de sărbătoare. Angajaţii furnizorului ieşean de servicii de apă-canal sărbătoresc astăzi Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă şi de canalizare, nelucrătoare conform contractului colectiv de muncă încheiat la nivel naţional.

„Faptul că ziua de 20 iulie este nelucrătoare nu va afecta activitatea obişnuită cu publicul. A fost redus numărul de echipe de intervenţie aflate la stradă, ca şi numărul operatorilor de la call-center, dar angajaţii noştri sunt consemnaţi la domiciliu, iar dacă situaţia o va impune, îi vom chema de acasă. Intervenţiile urgente la reţelele de apă-canal vor fi asigurate, ca şi funcţionarea casieriior proprii, activitatea de registratură şi dea de primire a documentaţiilor în municipiul Iaşi“, a declarat purtătorul de cuvânt al ApaVital, Răzvan Manolache.

Activitatea de relaţii cu publicul se va desfăşura prin intermediul centrului de contact, la numărul de telefon 0232.969.

Oficialii ApaVital au anunţat introducerea unor restricţii pe durata nopţii în livrarea apei potabile către locuitorii din Cotnari şi Belceşti. Până la sfârşitul acestei luni, apa va fi livrată doar în intervalul 5.00-23.00 către utilizatorii din satele Ruşi, Ciorăni, Văleni şi Tansa din comuna Belceşti, respectiv din satele Cârjoaia şi Horodiştea din Cotnari.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital îi roagă pe consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969“, se menţionează într-un comunicat al ApaVital.

Comentarii