S-a ingrasat si nici negrul nu o ajuta. Andreea Marin si-a suparat fanii care ii admirau formele (FOTO)

miercuri, 27 martie 2013, 07:57
1 MIN
 S-a ingrasat si nici negrul nu o ajuta. Andreea Marin si-a suparat fanii care ii admirau formele (FOTO)

Daca la finele anului trecut, Andreea Marin era hotarata sa lupte cu kilogramele in plus si incepuse un program strict de mers la sala si chiar reusise sa slabeasca, iata ca Zana nu a reusit sa iti duca planul la bun sfarsit.

Nu numai ca nu a ajuns la o greutate ideala, dar fosta doamna Banica a iesit cu formele extrem de pline din iarna.

Prezenta la un eveniment monden, Zana Surprizelor a incercat sa mascheze liniile rubensiene ale corpului apeland la un mic truc vestimentar: a optat pentru o tinuta de culoare neagra, in speranta ca asa va pacali pe toata lumea.

In plus, recent, ea a postat pe Facebook o poza in care se vede clar ca s-a ingrasat, iar fanii nu s-au abtinut sa nu o critice pentru surplusul de greutate.

Dupa ce au vazut fotografia, cativa dintre fanii Andreei Marin s-au intrebat daca nu cumva aceasta s-a cam ingrasat in ultima vreme.

"S-a ingrasat sau mi se pare?", a intrebat un utilizator, de aici incepand si discutia. "Nu, este ok", a scris si Alin Achim, un alt utilizator, pentru ca altii sa se contrazica apoi:

"Iluzie. E OK! Ca intotdeauna de altfel", a postat o utilizatoare pe pagina Andreei Marin, altineva completand: "S-a ingasat putin, dar arata foarte bine"

Imaginile au fost luate din cancan.ro si stirileprotv.ro

Comentarii