Secretarul general al PNL a venit să ia pulsul taberelor de la Iaşi

vineri, 08 iulie 2016, 01:53
2 MIN
 Secretarul general al PNL a venit să ia pulsul taberelor de la Iaşi

Ordinea în filiala ieşeană a PNL va fi restabilită de conducerea centrală a partidului. Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a venit ieri la Iaşi pentru a se întâlni cu membrii partidului.  

Pe lista celor care s-au întâlnit cu Bolojan s-au aflat primari, consilieri judeţeni, consilieri locali şi parlamentari, ca şi membrii structurilor de conducere locale ale PNL. Discuţiile au vizat situaţia actuală a filialei PNL, posibilităţile de încheiere a unor alianţe politice pe plan local şi criteriile de întocmire a listelor de candidaţi la viitoarele alegeri generale din toamnă. Contactat telefonic, unul dintre principalii contestatari ai conducerii actuale a filialei municipale a PNL, Marius Dangă, nu a oferit detalii cu privire la conţinutul discuţiilor purtate cu liderul liberal, dar şi-a exprimat încrederea în rezultatul acestora. “Personal, sunt mulţumit de faptul că un demers pentru care am insistat la nivel central a avut ecou. Sunt încrezător că, vorbind cu atâta lume, vor lua decizia ca mai potrivită”, a declarat Dangă.

Acesta s-a aflat printre cei 200 de semnatari ai unei scrisori adresate conducerii PNL prin care l-au acuzat pe preşedintele organizaţiei municipale, Marius Bodea, de comiterea a numeroase erori care ar fi dus la înfrângerea liberalilor în alegerile locale. Semnatarii scrisorii au cerut revenirea la situaţia anterioară desemnării lui Bodea în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL şi convocarea Comitetului de Coordonare Locală pentru organizarea de alegeri a unei noi echipe de conducere a filialei. O decizie din partea conducerii centrale a PNL este aşteptată la şedinţa Biroului Politic Naţional, care va avea loc luni. Aflat în concediu de odihnă, Marius Bodea nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi preciza punctul de vedere cu privire la prezenţa ieri la Iaşi a lui Ilie Bolojan. 

Comentarii