Sindromul Severin

marți, 06 decembrie 2016, 02:50
4 MIN
 Sindromul  Severin

Partidul lui Ghiţă vrea să-i elibereze pe penali şi să-i pedepsească pe românii cinstiţi!

Halucinant! Şocant! Revoltător! Şi chiar dezgustător! Partidul România Unită a anunţat că, dacă va intra în Parlament, va iniţia un proiect de lege prin care îi va scoate din puşcării pe toţi bandiţii! Mai mult, ca treaba să fie completă şi corectă, PRU îi va ierta şi pe cei care au greşit, dar nu au fost condamnaţi încă, dar şi pe cei care vor greşi de acum încolo, ajutându-i astfel să nu mai ajungă niciodată după gratii. Potrivit socotelilor formaţiunii lui Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă, milioane de români fură de sting, şi din pricina acestei scuzabile deficienţe de comportament, generate de contextul socio-istoric vitreg, viaţa lor şi a familiilor lor este supusă unui stres nemaipomenit, care le pune în pericol sănătatea!

Toţi politicienii eliberaţi vor primi titlul oficial de "deţinut politic" şi (indiferent de sex şi religie) medalia "Bărbăţie şi Credinţă" (clasa I, a II-a şi a III-a, funcţie de anii de detenţie deja executaţi); precum şi o pensie specială, cel puţin egală cu venitul Patriarhului Dănuţ, drept compensaţie pentru ruşinea pe nedrept îndurată. Statul le va restitui integral sumele reţinute drept prejudiciu, plus dobânda aferentă, başca fiecare dintre membrii familiei va  beneficia imediat de câte un apartament ANL, o maşină de serviciu şi ceva bani de buzunar, în valută forte, spre a se recupera în străinătate.

Pentru ca, totuşi, puşcăriile să nu stea goale, consumând curent degeaba, iar personalul să desfăşoare o activitate utilă, fraierii din România – cei care au încercat să se descurce doar din salariu -, vor executa un stagiu obligatoriu de îndreptare. Pe de altă parte, conducerea PRU este convinsă că, după 45 de ani de comunism şi încă 25 de ani de tranziţie, genul ăsta de nătâng nu prea se mai află pe teritoriul României. Prin urmare, soluţia finală va consta în transformarea tuturor închisorilor în muzee finanţate generos de către stat, care să reamintească elevilor lupta fără preget a politicienilor  de ieri şi de azi (că doar îs aceiaşi!) pentru viitorul de aur al Ţării! 

Conform analiştilor cu vechi state de serviciu, doctrina PRU se revendică, fără nicio îndoială, de la celebrul ideolog pesedist Adrian Severin, cel atât de ovaţionat în Parlamentul European pentru tăria sa de caracter, dar întemniţat mai apoi în România pentru spiritul lui neînfricat. Faimosul său silogism, intitulat "Barbara cea bogată" (Toţi românii sunt corupţi, eu sunt român, deci eu sunt corupt!), care a făcut furori cu ceva vreme în urmă, a schimbat radical mentalităţile mulţimilor. Iar de aici, până la modificarea legilor din România în favoarea penalilor, cum cerea însuşi Severin, nu a mai rămas decât un pas. PRU a promis că-l va face cu Victor Ponta în calitate de premier! 

La cârcotelile unora cum că moaca răzbunătoare a lui Vlad Ţepeş (din stema PRU) nu prea se mai potriveşte cu viziunea miloasă a partidului,  oamenii lui Ghiţă au promis că vor înlocui efigia fiului lui Vlad Dracul cu Dracula însuşi, cel din intepretarea gingaşă a patriotului român Bela Lugosi! Pe cale de consecinţă, Lugojul va fi desemnat noua reşedinţă de scaun a Banatului şi adevărata capitală europeană a culturii; iar hitul de mare succes "Ana Lugojana", noul imn al României Unite!

De asemenea, deoarece, în nebunia lui burghezo-moşierească, Mihai Eminescu a scris nişte scrisori nefrancate în care a lăudat faptele justiţiare ale Domnului Ţepes, jignindu-i profund pe smintiţi şi pe mişei, PRU va cere ca poetul naţional să fie trecut din nou la index. El va fi înlocuit în conştiinţa naţională a românilor cu un alt Mihai, anume Mihai Beniuc, al cărui patriotism feroce dublat de un devotament atroce faţă de acest popor mult încercat este unanim recunoscut de către ilegalişti! Nu în cele din urmă, PRU va cere insistent unirea Basarabiei cu România, dar în mai multe etape, prima fiind constituită din unirea ambelor state cu Rusia, pentru că drumul spre Chişinău trece momentan prin stomacul de dihanie al Moscovei.

Incredibil, dar statul banditesc, gândit în laboratoarele oculte ale PRU, de către vampirii Diaconu, Ghiţă, Ponta şi nemuritorul Bela Blasko, veşnic aprovizionaţi cu sânge proaspăt de către Putin cel împăiat, s-a apropiat la doar o ştampilă distanţă! Poc! Zdrang! Fleoşc!

P.S. Orice asemănare cu felul în care un anumit canal comercial de televiziune răstălmăceşte evenimentele actuale este o simplă întâmplare!

Comentarii