De Business

Punem punctul pe știi

Softvision a închiriat trei etaje în clădirea secretarei lui Fenechiu

vineri, 13 mai 2016, 01:50
2 MIN
 Softvision a închiriat trei etaje în clădirea secretarei lui Fenechiu

Unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de IT din România a închiriat 1.700 de metri pătraţi în clădirea de birouri deţinută de fosta secretară a liberalului Relu Fenechiu. Softvision şi-a inaugurat noul sediu la sfârşitul lunii aprilie, anunţând oficial ieri mutarea în „casă nouă”. Compania a închiriat spaţiu în ARIA Office Center, clădire ridicată pe malul râului Bahlui din fonduri europene de firma Profile Business Consulting, în acţionariatul căreia se regăsesc Alina Hăila şi, indirect, omul de afaceri Michael  Nseir.Inaugurarea noului sediu Softvision coincide cu aniversarea a cinci ani de activitate pe piaţa ieşeană a companiei.

Echipa îşi desfăşoară activitatea într-o clădire de birouri, nou costruită, ce dispune de cele mai bune dotări din punct de vedere a asigurării desfăşurării optime a activităţii companiei. Noul nostru sediu este situat în clădirea ARIA Office Center. Cei aproximativ 200 de colegi îşi vor desfăşura activitatea la etajele 1, 2 şi 3 ale clădirii pe o suprafaţă de peste 1.700 de metri pătraţi şi o capacitate de peste 200 de staţii de lucru, la care se adaugă săli de conferinţă, spaţii special amenajate pentru luarea mesei şi spaţii dedicate relaxării. Interiorul este dotat conform celor mai noi standarde tehnologice şi se înscrie în linia generală de design a sediilor Softvision pentru a asigura mediul propice derulării proiectelor complexe şi de anvergură cu echipe de sute de oameni aflaţi atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii”, a declarat în scris Ioan Ambrozie, directorul filialei Iaşi a companiei Softvision.

Cu peste 1.300 de angajaţi în cinci centre din ţară, Softvision este lider între companiile de outsourcing software din România. Filiala din Iaşi a companiei este a doua înfiinţată în ţară, după cea de la Baia Mare, compania având în prezent sedii şi în Timişoara şi Bucureşti pe lângă sediul central din Cluj-Napoca. În 2014, de când datează ultimele date financiare publice, societatea a realizat o cifră de afaceri de circa 44,5 milioane lei şi un profit net de aproximativ 400.000 lei. „Având 18 ani de activitate şi 16 sedii deschise în România şi în SUA, Softvision înregistrează o creştere constantă a echipei, urmând să angajeze în 2016 încă 500 de specialişti IT pe majoritatea tehnologiilor existente pe piaţă”, au precizat oficialii companiei.

 

 

Comentarii