Studenţii de la USAMV, bucătari pentru o zi

miercuri, 03 aprilie 2013, 01:50
1 MIN
 Studenţii de la USAMV, bucătari pentru o zi

Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole îşi vor exersa abilităţile de bucătari pentru a doua oară. Seminarul de gătit revine în atenţia tinerilor din campusul instituţiei, urmând ca doritorii să îşi etaleze calităţile în faţa unui juriu.

Evenimentul se va desfăşura mâine, 4 aprilie, de la ora 14, în campusul USAMV. “Succesul foarte mare pe care l-am avut în rândul colegilor noştri anul trecut ne-a determinat să organizăm şi cea de a doua ediţe a Seminarului de gătit. Ne-am mobilizat, am căutat sponsori şi putem spune că anul acesta va fi o competiţie mai completă, cu degustări, cu invitaţi de marcă ce vor găti pentru participanţi, dar şi cu lecţii despre terapia condimentelor în mâncare”, a spus Remus Gheorghiţă, student la Facultatea Zootehnie, responsabil de proiect. În competiţie s-au înscris 32 de tineri, organizaţi în 16 echipe, care vor găti în bucătăriile din căminele C1 şi C3, urmând ca degustarea să aibă loc într-un cort aşezat în faţa căminelor. Juriul, alcătuit dintr-un profesor, un student şi un reprezentant al sponsorilor, va acorda trei titluri – „Student Chef”, „Chef de Cuisine” şi „Chef de Partie"

 

Comentarii