Studenţii francofoni de la UMF strâng haine şi mâncare pentru oamenii străzii din Iaşi

vineri, 27 octombrie 2017, 13:42
1 MIN
 Studenţii francofoni de la UMF strâng haine şi mâncare pentru oamenii străzii din Iaşi
Comunitatea academică de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi a fost marcată ieri de gestul studenţilor medicinişti francofoni care, văzând situaţia persoanelor fără adăpost din România, au luat decizia de a demara o campanie de strângere de haine şi de mâncare pentru nevoiaşi. 

Acţiunea a început ieri, în holul Aulei „George Emil Palade“ de la UMF Iaşi, şi a fost realizată de către membrii Asociaţiei Studenţilor Medicinişti Fracofoni (Corporation Médicale de Iaşi) – Divizia de acte caritabile. Astfel, cinci studenţi care sunt acum în anul al II-lea la Facultatea de Medicină, seria de limba franceză, coordonaţi de Imam Hanna, au amenajat un loc în care şi-au dorit să strângă cât mai multe astfel de produse pentru a le putea dona.

„Inimoşii medicinişti, originari din Franţa, şi-au propus să strângă cât mai multe produse pe care le vor împărţi oamenilor necăjiţi peste două săptămâni. «Mizăm pe generozitatea voastră. Ajutaţi-ne, pentru a-i putea ajuta pe ei», este mesajul transmis întregii comunităţi UMF-iste de către studenţii voluntari“, au spus reprezentanţii Universităţii de Medicină. 

Comentarii