SUBIECTELE date la ultima probă a examenului de bacalaureat UPDATE

vineri, 04 iulie 2014, 10:40
2 MIN
 SUBIECTELE date la ultima probă a examenului de bacalaureat UPDATE

Elevii absolvenţi de clasa a XII-a susţin astăzi ultima probă a examenului naţional de bacalaureat, cu disciplina la alegere a profilului.

Cei mai mulţi candidaţi au ales discipline ca biologia, geografia, fizica, chimia organiză, informatica, anatomia şi fiziologia umană, dar şi discipline cu o singură oră pe săptămână, cum ar fi logica, psihologia, filosofia sau sociologia.

UPDATE

SUBIECTE FIZICĂ:

 

SUBIECTE CHIMIE:

 

SUBIECTE INFORMATICĂ:

 

SUBIECTE FILOSOFIE:

 

SUBIECTE ANATOMIE:

 

SUBIECTE LOGICĂ:

 

SUBIECTE ECONOMIE:

 

SUBIECTE GEOGRAFIE:

Imaginile au fost preluate de pe adevarul.ro.

UPDATE

Până în prezent, la noi în judeţ au fost eliminaţi patru elevi, care îşi vor mai încerca o dată şansele în toamnă. Aceştia au fost scoşi din săli deoarece le-au sunat telefoanele mobile ori au încercat să copieze cu fiţuici. La noi în judeţ s-au înscris 5.112 de absolvenţi de liceu, din care peste 280 de elevi au lipsit la una sau mai multe probe, ei ratând astfel examenul maturităţii.

La nivel de ţară s-au înscris 145.591 de absolvenţi de clasa a XII-a, s-au prezentat 137.613 (94,52%), iar alţi 7.898 (5,42%) au absentat. Dintre absolvenţii prezenţi, 80 au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Afişarea rezultatelor se va face în data de 7 iulie, până în ora 12, iar în aceeaşi zi se vor depune şi contestaţiile. A doua sesiune a examenului va avea loc în perioada 18-29 august.

Comentarii