Sute de ieşeni aşteaptă de o lună tonul la telefon

joi, 14 iulie 2016, 01:52
2 MIN
 Sute de ieşeni aşteaptă de o lună tonul la telefon

Telekom nu a reparat stâlpii dărâmaţi de furtună pe 18 iunie. Chiar dacă nu a oferit niciun serviciu în acest timp, compania a trimis facturile.

Sătenii din comuna Andrieşeni aşteaptă de o lună să le fie reparată reţeaua de telefonie fixă. Furtuna din 18 iunie a provocat ruperea a 11 stâlpi de medie şi joasă tensiune din comună, localitatea rămânând fără curent electric, telefon fix şi internet.

“Am făcut sesizări în toate părţile. Cei de la E.ON au venit după două zile, au ridicat stâlpii la loc şi au repus reţeaua în funcţiune. La telefon însă a fost altfel. Ni s-a dat ca termen data de 12 iulie, un termen absurd de lung, dar cei de la Telekom au spus că nu e responsabilitatea lor, că ei au externalizat serviciile de reparaţii şi tot aşa. Chiar aşa lung cum a fost, termenul a trecut şi tot nu avem telefon şi internet. Pentru mine, problema cea mai mare este internetul. Sunt director de şcoală, au fost evaluările naţionale, a fost nevoie să comunicăm cu Inspectoratul Şcolar. Problema cea mai gravă este totuşi cea a bătrânilor, care nu au telefoane mobile şi dacă au nevoie să sune la salvare folosesc telefonul fix”, a precizat Dumitru Cucoranu.

Acesta a adăugat că, deşi nu a mai beneficiat de serviciile de telefonie şi internet de aproape o lună, factura primită a avut aceeaşi valoare ca şi cele precedente. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Prefecturii au precizat că aşteaptă primirea unei sesizări din partea cetăţenilor afectaţi, pentru a putea demara demersurile necesare remedierii situaţiei. 

Comentarii