Vin întăriri de la fotbal pentru rugby

sâmbătă, 23 septembrie 2017, 01:43
2 MIN
 Vin întăriri de la fotbal pentru rugby

Astăzi, de la ora 11:00, pe stadionul Tepro, Politehnica Iaşi – CSU Cluj,  în etapa a V-a a Superligii. Suporterii CSM Poli vor susţine echipa ieşeană

 

 

După o săptămână de pauză, echipa ieşeană de rugby Politehnica revine în Superligă pe stadionul Tepro la un meci care trebuie câştigat şi – din nefericire, la situaţia actuală a echipei – este cam singurul care mai poate fi câştigat. Echipele din cele mai mari centre universitare de provincie ale ţării ocupă ultimele două locuri în clasament, echipa ieşeană pregătită de Cosmin Raţiu şi Silviu Ţibichi având în plus cele două puncte obţinute în prima etapă la Bucureşti, cu CSM, rezultat care se arată şi mai preţios privind evoluţia bucureştenilor în continuare. Formaţia clujeană, pregătită de Horea Hîmpea şi Cristian Podean, nu are încă niciun punct, însă în ultimul meci au arătat progres în faţa echipei Dinamo, echipă care a învins Politehnica acum două săptămâni la un scor care nu merită să-l mai amintim. În sezonul trecut, Poli Iaşi a câştigat toate cele trei meciuri în faţa ardelenilor în Superligă (25-3 la Iaşi şi 24-23 la Cluj în sezonul regulat, 27-19 la Iaşi), clujenii au realizat o remiză în Copou (6-6), toamna trecută, în Cupa Regelui. Demnă de menţionat este decizia unei părţi a galeriei echipei de fotbal CSM Politehnica Iaşi, care după ce a susţinut vocal echipa de handbal va veni şi la rugby, realizând importanţa acestui joc.  Iată şi echipele probabile:

Iaşi: Creţu, Butnariu, Colev – Toader, Bişoc, Chiriac, Pînzaru, van Niekerk – Rusu, Plai –  A.Moa, Borş, Curcan, Prince – Neagu.

Cluj: Vasiliu, Gheţa, Telesa – Rotar, Vincent – Vasile, Dordevic, Curcă – Ballok, Melniciuc – Mazăre, Damian, Gal, Dinu – Moala. 

 

Comentarii