A fost sau n-a fost?

Subtitlu

joi, 01 martie 2007, 23:45
2 MIN
 A fost sau n-a fost?

Asadar, "A fost sau n-a fost blat la Timisoara?".
 – A FOST, pentru ca s-a jucat in Banat, ca lucrurile sa fie sub control. N-A FOST pentru ca, daca era vorba de o "predare", alibiul disputarii jocului la Pitesti, pe teren neutru, era perfect.
 – A FOST, pentru ca au existat momente in care fundasii ieseni pareau iesiti la promenada pe Bega, faza golului doi, cind Buta il admira pe Bucur iar Onut nu-l ataca pe timisorean fiind un exemplu elocvent. N-A FOST, pentru ca cei doi fotbalisti amintiti au avut si interventii reusite, Branet a fost magistral, Mijin si Paruolo nu stiu semnificatia cuvintului "blat" iar tinarul Palimaru ar fi trebuit sa aiba absolvita vechea "scoala de balet" de la Bistrita, plus vreun masterat in domeniu pentru a rata la mustata atitea ocazii.
 – A FOST, deoarece s-a jucat "cuminte", fara vreun fault dur si cu un singur cartonas galben. N-A  FOST pentru ca, pe linga avantajul terenului propriu, Timisoara are un lot superior Iasului si poate cistiga pe bune un duel direct, chiar in Copou.
 – A FOST, deoarece scorul a curs perfect pentru povesti cu final asteptat, 2-0 si, atunci cind nu se mai putea face nimic, 2-1. N-A FOST pentru ca daca vreun sef al clubului ar cere vestiarului un lucru neortodox in acest moment, ar pierde total autoritatea iar echipa ar fi aruncata in haos.
 – A FOST, pentru ca asa au crezut multi dintre cei care au vazut partida "live". N-A FOST, deoarece, daca era cu musca pe caciula, Iasul nu ar fi pus gratis la dispozitia suporterilor un autobuz si nu ar fi anuntat ca vrea ca meciul sa fie televizat. 
Asadar, "A fost sau n-a fost?". Ce spuneti?

PS: In urma meciului de la Timisoara, Poli Iasi a cistigat 49,82 mii RON, reprezentind jumatate din incasari, din care s-au scazut cheltuielile de organizare.

Comentarii