Balamucul din Ghencea

luni, 16 mai 2005, 23:00
2 MIN
 Balamucul din Ghencea

Dupa ce simbata, la meciul Steaua – CFR Cluj, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a lovit cu pumnul un suporter, care i-a aratat obrazul lui „Meme” (versiunea lui Ion Radu), suporterul amendat, sau i-a spurcat familia (versiunea Stoica), reactiile de condamnare au curs girla. Patronul Gigi Becali s-a comportat si el execrabil la adresa suporterilor, urcind in masina, dind drumul la casetofon la maximum si, in fine, facind gesturi obscene la adresa multimii care astepta explicatii (flexiuni din cot), pe ritmuri hip-hop. Becali a mai spus ca spectatorul agresat de Stoica, nu este un adevarat suporter, ci un individ platit de „dusmani” pentru a murdari imaginea Stelei.
Ieri, Becali a mai dat un recital: rizind pina la lacrimi, Gigi a spus ca il va amenda pe Mihai Stoica cu 200 de milioane de lei deoarece a lovit un suporter, apoi, ca ii va reduce sanctiunea la jumatate, pentru ca, in final, incercind sa convinga reprezentantii presei, sa revina la sanctiunea initiala. „A venit azi, i-am spus ca-i dau 200 de milioane si mi-a spus ca este prea mult, atunci i-am dat o suta de milioane amenda. O sa faca, probabil, recurs la amenda, sa vad poate ii dau jumatate”, a completat Becali, dupa care a inceput sa rida din nou. Gigi Becali considera?ca este inadmisibil?ca presedintele executiv al FC?Steaua sa loveasca un suporter in timpul unui meci, dar?spune ca Stoica „a facut-o din pasiune”. „El nici nu a vrut sa vorbeasca cu mine, ii era rusine si l-am sunat eu si i-am spus: «Ceea ce ai facut este inadmisibil, dar ai facut-o din pasiune»”.
Becali s-a referit la posibilitatea ca unii suporteri sa fie infiltrati pentru a-i provoca pe oficialii FC Steaua. „Acum?2-3 saptamini am facut sedinta la biroiu cu nepotii si cu bodyguarzii si le-am spus: «Aveti grija pe unde mergeti pe la cluburi, pe strada, pentru ca o sa fiti instigati. Sa nu dati vreo palma sau vreun pumn ca vor sa-mi strice mie imaginea». Mihai stia acest lucru, dar nu a tinut cont”, a adaugat, serios, Becali.
Mai mult, spre seara, s-a vehiculat stirea ca Gigi l-a suspendat din functie pe Stoica, fiind inlocuit cu directorul sportiv Valeriu Argaseala. Stirea a fost confirmata pe jumatate si infirmata pe cealalta jumatate chiar de catre latifundiar: „
Eu l-am suspendat, dar nepotii mei, care-l iubesc pe Mihai Stoica, au anulat sanctiunea in sedinta Consiliului de Administratie!”, a declarat Becali pe site-ul „Gazetei Sporturilor”. (GIN)

Comentarii