Comedie muta 2002

duminică, 19 mai 2002, 23:00
2 MIN
 Comedie muta 2002

Echipa din Darmanesti s-a dovedit si pe "Maracana" bahluviana una dintre cele mai puternice ale seriei, depasind gazdele la toate compartimentele si bizuindu-se pe citiva jucatori cu stagii de experienta in Divizia B, sau chiar A, cum ar fi Nechifor, Copacel, Andries sau Sitaru. Fireste, victoria la acest scor de forfait n-ar fi fost posibila fara replica lipsita de orizont a iesenilor, care, in general, au atacat "heirupistic" poarta excelentului Pascu, cu centrari stereotipe spre cei doi atacanti, masivul Boghean si indolentul Murgu. Un prim avertisment a fost in min. 11, cind la o gafa monumentala a portarului Sirbu, Stingaciu a introdus mingea in poarta, arbitrul Iulian Bacaneala (Galati) anulind golul pe motiv de ofsaid. Insa nimeni n-a avut nimic de comentat la golul din min. 38, cind la un corner, centralii ieseni s-au uitat cu jind la Boboc cum introduce balonul cu capul in plasa. RATC a putut inscrie in min. 35 prin Boghean (blocat inspirat de portarul Pascu) sau prin ghiulelele expediate de Vasluianu sau Maxim.
La inceputul reprizei secunde, Murgu este agatat in careu fara a obtine nimic, iar duelul unu la unu dintre Boghean si Pascu s-a incheiat cu acelasi rezultat. In min. 61, deschis de Petrea, ex-ieseanul Zara nu ezita sa arate ce jucator a scapat urbea, executindu-l pe Petrea cu un lob de zile mari. In continuare, acelasi scenariu, in care au abundat fazele de comedie muta slap-stick pe fondul incercarilor disperate ale transportatorilor de a scoate ceva. Zara a ratat al treilea gol imediat dupa cel de-al doilea, dar nu a ezitat sa-l inscrie Boboc, in urma unui corner, in min. 81, la un nou moment de ezitare al fundasilor ieseni. Nou introdusul Pancu rispieste sansa golului de onoare in ultimul minut de joc, printr-un sut de la 14 m, respins de portar in corner.
In concluzie, o victorie fara dubiu a Rafinariei, in fata unei echipe care n-a aratat mai nimic, echipa in care au jucat: Sirbu – Popescu, Voicu, Vasluianu – Tudorache, Agape (’62 – Pancu), Catusanu, Ilade (’62 – Suru), Maxim – Boghean, Murgu. (GIN)

Comentarii