Cu fruntea sus

sâmbătă, 20 decembrie 2003, 00:00
2 MIN
 Cu fruntea sus

Poli-Carbochim: Medvedj 6 (1X3), Dukovcic 25 (4X3), Silvasan 8, Sebestyen 12, Bujic 6. Au mai jucat: Pintea 10 (1X3) si Craciun 3.
U „Petre Andrei”: Iglin 8, Nanescu 10, Colesnicov 15 (2X3), Murgoci 12 (1X3), Lobanov 18 (1X3). A mai jucat Fl. Moscalu.
Dupa un tur de campionat in care au lasat o impresie pozitiva si au reusit sa-si faca temuta prezenta atit in meciurile de pe teren propriu cit si in deplasare, baschetbalistii de la Universitatea „Petre Andrei” au incheiat in aceeasi nota, reusind o evolutie onorabila la Cluj, acolo unde doar liderul Dinamo-Erbasu Bucuresti a reusit sa invinga. „Nu ne-am facut de ris si acest lucru o arata si scorul final. Ma bucur ca am reusit sa incheiem prima jumatate a sezonului conform obiectivului.” – ne-a declarat Petre Magurean, antrenorul principal al iesenilor. Practic, desi Poli-Carbochim a fost mai mereu la cirma partidei si a avut chiar 13 puncte avans, gazdele nu s-au putut erija nici o clipa in cistigatori, cu atit mai mult cu cit iesenii le-au stat permanent in coasta. Daca apararea a functionat bine, atacul a scirtiit iar si oaspetii se pot plinge doar de faptul ca n-au stiut sa profite de momentele critice ale adversarului si sa-i ameninte statutul de favorita in acest joc. Murgoci a fost jucatorul considerat de antrenorul sau ca fiind cel mai forma la acest meci, in vreme ce Fl. Moscalu a intrat ca rezerva dar a demonstrat ca trece printr-o perioada mai putin fasta.
In urma acestui rezultat iesenii si-au consolidat locul opt in clasament, indiferent de rezultatul ultimei partide a etapei, Rompetrol Bucuresti – Rapid Bucuresti, programata astazi. (Lucian M.)

Comentarii