Debut stingaci

duminică, 12 septembrie 2004, 23:00
2 MIN
 Debut stingaci

Chiar daca si-au pus sperante intr-un rezultat bun la Timisoara, handbalistii de la Politehnica Iasi s-au intors acasa cu tolba plina dupa o partida in care lipsa de maturitate si-a pus amprenta pe evolutia echipei. Desi au inceput destul de bine si au condus cu 4-3 (’10), apoi s-au mentinut in plasa adversarului o perioada, iesenii au plecat cu cinci goluri deficit la vestiare in fata unei echipe care, fata de anul trecut, si-a recuperat doi jucatori cu experienta: Citu (revenit de la Piatra Neamt) si Novanc (care a evoluat in Ungaria). „Chiar am vorbit la pauza despre organizarea din apararea insa tocmai defensiva, care credeam ca este punctul nostru forte, ne-a tradat in partea a doua. Am intilnit o echipa mai buna, care merita victoria insa diferenta este mare si a ea a fost rezultatul lipsei de personalitate si de tupeu a echipei si a unor greseli personale.” – a spus antrenorul Cornel Badulescu, care a inceput partida cu Velicu si Damian pe extreme, Pralea in poarta si Roua pivot, iar pe Dimofte l-a folosit prea putin din cauza unei accidentari mai vechi. Pentru Politehnica au marcat Dediu (8), Mironescu (6), Gradinaru (5), Glucovschi (3, toate din 7 m), Dimofte (1), Damian (1) si Elisei (1).
Celelalte rezultate ale primei etape: HCM Constanta – Bucovina Suceava 35-20 (19-10), Lignitul Tirgu Jiu – HCM Piatra Neamt?34-27 (16-8), Universitatea Resita – Uztel Ploiesti?31-31 (14-16), Steaua Bucuresti – Dinamo Brasov 31-26 (16-12), CSM Medgidia?- Minaur Baia Mare 28-30 (17-18), Dinamo Bucuresti – Armatura Cluj?45-30 (27-10).
Etapa viitoare: (18 septembrie): Bucovina – Politehnica, Armatura – Poli-Izometal, Minaur – Dinamo Bucuresti, Dinamo Bv – CSM Medgidia, HCM P. Neamt – Steaua, Uztel – Lignitul, HCM C-ta – U Resita. (Lucian M.)

Comentarii