Handbalista Roxana Stanisor nu s-a hotarit la ce echipa sa joace

miercuri, 09 decembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Handbalista Roxana Stanisor nu s-a hotarit la ce echipa sa joace

"Parol, monser! Venim la Cluj!", afirma in urma cu o saptamina cuplul Stanisor, dupa ce handbalista vilceana fusese data afara de la Oltchim. S-au purtat discutii telefonice cu conducerea Universitatii Cluj, s-a venit la Cluj pentru tratative, s-au incheiat intelegeri verbale, dupa care cuplul Stanisor a disparut. Duminica, intr-o convorbire telefonica, jucatoarea a declarat pentru "Monitorul de Cluj" ca "mai am de purtat ultimele discutii cu Oltchim si apoi sper sa ajung cit mai repede la Cluj". Marti dimineata, insa, Stanisor s-a intors in cantonamentul echipei Dorobantul Ploiesti, angajindu-si "centralista" o colega de camera, care spunea tuturor la telefon ca Roxana este la maseur.
Refuzul de a vorbi cu conducerea echipei Universitatea Cluj este mai greu de inteles, mai ales ca in urma cu o saptamina erau extrem de incintati de oferta clujeana. Nu se pune problema banilor, pentru ca sponsorul Universitatii, "Ursus", este deschis si acum tratativelor: "De cind Roxana Stanisor a fost la Cluj, tot asteptam sa dea un semn de viata in privinta transferului. Mai mult, am sunat chiar noi, dar sint de negasit, atit ea, cit si sotul ei. Noi mai asteptam sa ne dea un raspuns, indiferent care ar fi acela", a declarat Octavian Buzoianu, directorul adjunct al Societatii Ursus.
Totusi, Stanisor se afla de aproape o saptamina cu Dorobantul Ploiesti in cantonamentul din Poiana Brasov. Surse din anturajul echipei au declarat ca "cei din Cluj s-au miscat prea incet; noi am luat-o destul de repede". Ce a facut-o sa se razgindeasca pe Stanisor e greu de aflat, poate a avut nevoie de un zvon ca va veni la Cluj pentru a mari sumele la negocierile cu Ploiestiul. Pina la urma, totul se rezuma la bani. (Adina OSAN)

Comentarii