Ionut Popa: „Atit putem la ora actuala”

luni, 07 februarie 2005, 00:00
2 MIN
 Ionut Popa: „Atit putem la ora actuala”

– Domnule Popa, care sint concluziile pe care le trageti dupa doua saptamini de cantonament?
– Cel mai satisfacut sint de acumularile fizice. La capitolul nemultumiri apar trei capitole mari: nu am reusit sa aducem nici macar un mijlocas de zona centrala din cei doi pe care i-am cerut, am sapte jucatori ce acuza probleme de sanatate datorita zapezii si ghetii pe care am lucrat iar terenurile pe care am jucat meciurile amicale au fost la limita practicabilului, facindu-ma sa nu stiu la aceasta ora unde sintem cu jocul.
– Apropo de jocuri, traseul nu a fost reusit. Ati avut o singura victorie, cu o divizionara D, doua remize, la Ineu si cu UTA, si doua esecuri, 2-4 cu Bihorul si 0- 3 cu Bekescsaba in ultimele doua zile de cantonament.
– In ciuda problemelor de arbitraj si a oboselii de final, infringerile sint meritate. Atit putem la ora actuala.
– Ce jucatori v-au dezamagit si cine a fost revelatia?
– Asteptam mai multe de la Perenyi, Ciubotariu, Ilie si chiar Bilba. Marea surpriza este tinarul Palimaru, care ar putea deveni chiar titular daca vom juca cu doua virfuri!
– Apropo de virfuri, v-ati hotarit pe ce sistem tactic veti merge?
– Inca oscilez intre 4-4-2 si 4-5-1. In plus, mi-a dat de gindit faptul ca am luat goluri multe. Probabil, voi limita participarea fundasilor laterial la jocul ofensiv pina la linia de mijloc.
– Pe ce veti pune accent la Norcia?
– La capitolul fizic, voi trece de la rezistenta la viteza. Imi pun mari sperante in jocurile pe care le vom disputa pentru a progresa tehnico-tactic.
– Alte transferuri?
– Camerunezul Beaut va fi cu siguranta titular in citeva meciuri, pentru a vedea ce poate. Marti il ateptam si pe Ba, insa ramine de vazut daca putem sa-i satisfacem pretentiile finanicare. Oricum, Florin Iacob, reprezentantul Errea in Romania, cu care sint prieten, mi-a spus ca ar putea sa-mi recomande si alti jucatori. Ramine de vazut. (Ovidiu MINEA)

Comentarii