La stinga imprejur!

luni, 03 noiembrie 2008, 21:57
2 MIN
 La stinga imprejur!

Astazi, de la ora 14:00, Poli joaca in “16”-imile Cupei Romaniei, la Vaslui. Oaspetii au anuntat ca vor alinia o echipa bazata pe jucatori de rezerva, mai multi titulari urmind sa fie odihniti pentru meciul de simbata, de la Medias.

Pronosticul facut ieri de "Ziarul de Iasi" s-a adeverit, incercarile sefilor Politehnicii si a jucatorilor ieseni de a-l convinge pe antrenorul Ionut Popa sa se intoarca la echipa avind succes. Tehnicianul a plecat ieri pe seara de la Arad spre Iasi, unde era asteptat dupa miezul noptii. Tehnicianul a confirmat informatia, refuzind insa sa o comenteze: "Voi fi pe banca la meciul cu Vasluiul. Nu fac nici un comentariu vizavi de momentele care au urmat partidei cu Pandurii". Reamintim, Ionut Popa a anuntat la sfirsitul meciului cu Pandurii, de vinerea trecuta, ca paraseste echipa, el plecind simbata dimineata spre Arad, unde locuieste, si a stat in ultimele zile alaturi de familie.

La putin timp, si presedintele Politehnicii, Sorin Boca, a anuntat ca Popa va sta astazi, la meciul de Cupa de la Vaslui, pe banca Politehnicii. "Eforturile conducerii si ale jucatorilor de a-l convinge pe domnul Popa sa revina la echipa au dat roade. Intram in normal si vrem sa stringem rindurile si sa obtinem cit mai mult in ultima luna competitionala a acestui an". Trimiterile lui Boca la rezultate erau legate de campionat deoarece asteptarile iesenilor vizavi de intilnirea de astazi sint minime. De altfel, Poli a anuntat ca nu va conta la Vaslui pe nu mai putin de sapte jucatori! Ignatov, Pecnik si Stancu sint accidentati, Miclea, abia revenit de la nunta sa nu poate juca dupa ce a ratat o saptamina de pregatire, iar Onut, Naidin si Bilba ar putea fi menajati si sa nu faca deplasarea. In plus, alti trei jucatori de baza, Lucian Munteanu , Viveiros si Bersnjak sint in calcule pentru a fi odihniti, Iasul dorind sa testeze mai multi fotbalisti care nu au evoluat decit sporadic pina acum, cum ar fi Paruolo, Montiel, Kalai sau Lamine. De aceea, formula pe care Politehnica ar putea sa o alinieze astazi este formata din: Branet – Buta, Ilie, Kalai, Paruolo – Gavatorta, Milea – Bratu, Montiel, Sfirlea – Lamine.

Poli, care s-a antrenat duminica si luni sub comanda lui Narcis Ciocirlan si Ioan Cimpeanu, nu a stat in cantonament pentru acest meci, iesenii urmind sa plece la Vaslui in dimineata partidei. Meciul de la Vaslui va fi condus de Marius Avram, secondat la cele doua tuse de Nicolae Marodin si Adrian Vidan. Observatori vor fi Octavian Goga si Nicolae Pantea.

Comentarii