Lucescu contra Lucescu

sâmbătă, 14 martie 1998, 00:00
2 MIN
 Lucescu contra Lucescu

Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Tirgoviste (in tur, 3-0): Daca prietenii din Pitesti nu s-au indurat de ruinurile Tirgovistei, ce sperante mai pot avea dimbovitenii de la plaiesii Neamtului? De urmarit, totusi.
Petrolul Ploiesti – FC Arges (0-2) : Prahovenii au dat jumatate de echipa in intersezon si au ramas cu celebrul Bolmandir. De partea adversa, Jean Barbu ia in secret lectii de franceza. Ceea ce ii poate catrani pe "gazari"…
Sportul Studentesc – Rapid (0-1) : Derbiul vecinilor. Intre Regie si Grant nu-i o distanta prea mare, dar batrinul Lucescu trebuie sa le deconspire ciracilor toate secretele portarului Lucescu-junior. Si mai e si Sumudica, jucator care joaca acum la Rapid, dar este format la Sportul. Echipa care are nevoie de surpriza campionatului pentru a se salva.
Gloria Bistrita – Universitatea Craiova (0-4) : Oltenii nu cistigara de loc la Bistrita in trecut. Nici acum, matadorul Alexanco n-are sanse, fiindca, acel 6 frige in zona lui Dracula….
Jiul Petrosani – CSM Resita (1-4) : Toata lumea poate cistiga in Valea Plingerii. Chiar si "mimoza" Silviu Stanescu…
Farul – Dinamo (3-5) : Andone se lupta cu nostalgiile tineretii, dar si cu o situatie nu prea de invidiat. Depinde si de nostalgiile celorlalti…
"U" Cluj – Foresta Falticeni (0-0) : Tapinarii au luat, miercuri o "gurita de oxigen". In ciuda conflictului de autoritate Crainiciuc – Babeti, au ceva sanse si pe Somes.
Toate meciurile enumerate mai sus se disputa astazi, de la ora 15,00.
Steaua – FCM Bacau (1-1, astazi, ora 17,00, transmis la Prima TV): Anul trecut, bacauanii au cistigat cu 5-1 in Ghencea. Era insa inceput de campionat.
Otelul Galati – FC National (0-2, miine, ora 14,00, TVR 2): "Flocea" Marin, antrenorul bancarilor zice ca mai sint sanse la titlu. Asa o fi, dar ele depind si de o victorie la Galati. Problema e ca, daca Nationalul spera, de ce n-ar face-o si galatenii? (Nic. G)

Comentarii