Meci tare pe "Tineretului"

vineri, 08 octombrie 1999, 23:00
2 MIN
 Meci tare pe "Tineretului"

Asa cum anticipam, principalul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a nu retrograda din seria I a diviziei C de fotbal este sa… termini campionatul. Inconstienta Federatiei care a marit artificial numarul competitoarelor in esalonul trei a dus, pe linga diluarea sensibila a valorii fotbalului etalat, si la bulversarea totala a campionatului. Desi abia ajunsa la etapa a 11-a, seria I a diviziei C se vede nevoita sa continue drumul si fara Santierul Naval Galati, dupa ce, nu demult,se retrasese si Tricotex Panciu, problema a doua retrogradate fiind astfel rezolvata. Din pacate, urmarea este ca ierarhiile se schimba de la o zi la alta, echipele nici nu mai stiu pe cite puncte conteaza, arbitrii sint delegati la un meci pentru ca apoi sa afle ca nu se disputa, etc.
Lasind la o parte "circul" acesta, care intereseaza in primul rind echipele din subsol, duminica, la Iasi, se va disputa unul din derbiurile seriei, CFR Citadin incercind sa incurce calculele trioului fruntas Apemin – Pro Mobila – Termoutilaj si sa intre in "hora". Adversarii de la Vatra Dornei sint cei mai autorizati "contestatari" ai suprematiei gruparii din Borsec, asa ca meciul se anunta a fi deosebit de interesant pentru nivelul la care se joaca. Inaintea stergerii rezultatelor inregistrate de SN Galati, diferenta dintre cele doua echipe era minima, iesenii avind 19 puncte (locul 4) iar oaspetii, 20 puncte (locul 2). Partida de pe "Tineretului" va fi arbitrata de bacauanul Robert Ghioane.
Cealalta echipa ieseana de C, Fortus, se deplaseaza la Bicaz pentru un dificil meci cu puternica formatie locala Cimentul. CFR Pascani joaca tot miine, de la ora 11.00, acasa, in compania trupei care a eliminat pe FCM Poli Iasi din Cupa Romaniei, Vrancart Adjud. (Ovidiu MINEA)

Comentarii