O sansa de reabilitare

marți, 22 august 2000, 23:00
2 MIN
 O sansa de reabilitare

Chiar daca au avut un start nefericit de sezon, garnisit cu un esec la Plopeni si un semiesec, acasa, cu Callatis Mangalia, fotbalistii de la FCM Poli continua sa creada ca vorbele antrenorului Leonida Nedelcu (care vede echipa sa capabila de ajunge la barajul de promovare) se vor adeveri. Moralul zdruncinat intr-o saptamina poate fi remediat chiar astazi, cind iesenii intilnesc, la Galati, pe FCM Dunarea, intr-o partida ce conteaza pentru Cupa Romaniei. Cu intentia vadita de a se impune, antrenorii Nedelcu si Toiu au deplasat un lot de 17 jucatori, lot care va pleca apoi pentru doua zile la Rimnicu Sarat, practic o halta avind in vedere ca moldovenii joaca simbata la Bragadiru, cu Fulgerul. Paradoxal, fata de alte dati, nu sint alti jucatori accidentati, mai mult, in lotul deplasat fiind cooptati Ilie si Basascu, ultimul posibil titular simbata. Chiar si conflictul iscat de penalty-ul ratat de Matinca in partida anterioara pare sa-si fi pierdut din intensitate, jucatorul urmind sa reintre probabil ca titular astazi. De altfel, presedintele Emil Lupulescu ne-a declarat ca momentan nu se pune problema continuarii starii conflictuale, Matinca urmind a fi supus judecatii in cadrul proximei sedinte a Consiliului de Administratie, acolo unde i se va aplica probabil o sanctiune financiara. Retrogradata asta-primavara din Divizia B, echipa galateana pare a nu fi scapat de probleme. Ca si oaspetii de astazi, fotbalistii de pe malul Dunarii au avut un start ezitant in campionat, desi pornisera la drum cu obiective indraznete. In runda inaugurala a diviziei C, galatenii au pierdut surprinzator la Rm. Sarat cu 2-1, acuzind golul primit in startul partidei si caldura sufocanta. Antrenorul Haralambie Antohi se confrunta in continuare cu o serie de indisponibilitati, el neputind sa-i foloseasca in partida de astazi pe Balan si Movila. Echipele probabile:
Dunarea Galati : Branet – Jireghie, Amarandei, Haraianu, Alexa-Negraru, Pinzaru, Humelnicu, Bancila – P. Bogdan, Niculcea.
Poli Iasi: A. Stoian – Gavrilescu, D. Constantin, Pricop, Urdaru – Vintila, Medeleanu, Matinca, Ionescu, Fieraru – Andries. (Lucian M., Catalin R.)

Comentarii