Portar de la Real Madrid in Copou!

vineri, 21 ianuarie 2011, 23:00
2 MIN
 Portar de la Real Madrid in Copou!

CSMU Politehnica Iasi este la un pas de a transfera un jucator format la Real Madrid. Aseara, presedintele executiv al clubului, Grigore Sichitiu, a anuntat ca David Sierra Manzanares, un portar de 28 de ani care a fost legitimat intre 1998 si 2004 la cunoscuta echipa madrilena, va putea fi vazut in tricoul Politehnicii in testul de astazi cu CFR Pascani. Partida amicala se va disputa incepind cu ora 10:30, pe terenul sintetic din Copou. "David Sierra, un portar format la Real Madrid, urmeaza sa ajunga vineri noapte in Iasi, antrenorul Adi Falub urmind a-l testa zilele urmatoare. Chiar daca jucatorul va fi obosit, vrem sa-l vedem la lucru in meciul amical cu CFR Pascani, care se va disputa simbata, pe terenul sintetic din Copou, de la ora 10:30. Sper ca referintele pe care le-am primit despre el sa se confirme si, astfel, sa ne intarim serios echipa",  a spus Sichitiu.

Sierra, asa cum este cunoscut jucatorul, a inceput fotbalul la Rayo Vallecano, la 10 ani. Cind nu implinise 15 ani, el a fost legitimat la Real Madrid, unde a evoluat la echipa a treia si echipa a doua a clubului din capitala Spaniei. Desi in timpul mandatului de antrenor al lui Carlos Queiroz la Real s-a antrenat si cu echipa mare, portarul a parasit apoi Madridul, la 21 de ani el preferind sa joace la Ponferradina, in liga a treia spaniola. In 2007, Sierra a ajuns la CF Fuenlabrada, tot in Liga a III-a, echipa amintita retrogradind in 2008, fapt care a facut ca portarul sa evolueze in urmatorii ani in Liga a IV-a a tarii sale. Anul trecut, in martie, spaniolul a preferat sa treaca Oceanul Atlantic si sa joace la FC Bayamon, echipa campioana a statului Porto Rico. In octombrie 2010, David Sierra a trecut la FC Sevilla (o echipa portoricana aflata in relatii de colaborare cu formatia spaniola cu acelasi nume), grupare care activeaza intr-un esalon care este asimilat ca fiind liga a treia a campionatului SUA.

In cazul in care intelegerea cu portarul spaniol nu se va concretiza, CSMU Poli are pregatita si o varianta de rezerva, luni fiind asteptat in Copou Daniel Mutu (23 ani), de la Pandurii Tirgu Jiu

Comentarii