Portarul a venit, urmeaza atacantul

vineri, 09 martie 2012, 23:01
2 MIN
 Portarul a venit, urmeaza atacantul

 

In numarul de ieri al "Ziarului de Iasi", v-am informat ca, nemultumiti de randamentul lui Bojan Brajkovic, Adrian Nalati, Catalin Popa si Bogdan Straton, sefii CSMS Iasi intentioneaza sa demareze discutii privind rezilierea contractelor unora dintre ei. Previziunile s-au adeverit, trei dintre cei patru fotbalisti amintiti negociind cu presedintele Florin Prunea intreruperea angajamentelor. Seful executivului iesean a confirmat varianta: "Au fost citiva jucatori al caror randament nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre, printre ei numarindu-se Brajkovic, Nalati, Popa si Straton. Primilor trei le-am propus incetarea angajamentelor, Brajkovic acceptind deja". De asemenea, o alta informatie prezentata in numarul de ieri, demararea unor negocieri pentru achizitionarea unui portar si a unui atacant, a fost confirmata de Prunea. "Mai cautam un portar si un atacant. In poarta am gasit deja solutia, Ionut Irimia, de la Gloria Bistrita, care poate deveni jucator liber. Pentru postul de atacant, tratam cu un sirb".

Nascut la Birlad, Irimia are 33 de ani, cariera lui mai cuprinzind legitimari la Rulmentul Birlad, Petrolul Ploiesti, FC Vaslui, Zimbru Chisinau, CFR Timisoara si FC Snagov.

Altfel, ieri s-a limpezit situatia Regulamentului de Ordine Interioara, care a fost modificat. Dupa ce primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a dat unda verde alocarii unor noi fonduri catre club, jucatorii au incasat bonusurile pentru prezenta pe teren la meciurile cistigate din tur. Desi aveau dreptul sa incaseze bani pentru prezenta si la meciurile egale si la cele pierdute, fotbalistii au fost de acord sa renunte la aceste sume. De asemeni, jucatorii ieseni au renuntat si la bonusurile de prezenta la meciurile din retur. In schimb, primele de victorie au fost marite la 1 200 de lei pentru un joc acasa si 2 400 de lei la o partida in deplasare. Primele de rezultat vor fi platite o data pe luna, in proportie de 50%, cealalta jumatate urmind a fi achitata la sfirsitul campionatului, doar daca va fi realizata promovarea. De asemeni, in Regulamentul de Ordine Interioara au fost prevazute mai multe amenzi pentru abateri disciplinare, dar si pentru lipsa de rezultate. De exemplu, un esec pe teren propriu va scoate din buzunarul jucatorilor 600 de lei. Informatiile au fost obtinute de la surse din cadrul clubului.

Astazi, exact cu o saptamina inainte de reluarea Ligii a II-a de fotbal, CSMS Iasi disputa ultimul joc de verificare al iernii. Adversara echipei iesene este Sporting Suceava, o formatie care se claseaza, la sfirsitul turului, pe locul VI  in prima serie a esalonului trei. Partida se va disputa pe terenul II din Copou, cu incepere de la ora 11:00.

Comentarii