Sabrerii si-au taiat partea leului

sâmbătă, 18 decembrie 1999, 00:00
2 MIN
 Sabrerii si-au taiat partea leului

Desi nu au obtinut rezultate exceptionale, sabrerii ocupa primele locuri in clasamentul intocmit de Clubul Sportiv Scolar Unirea. Scrima si judo-ul sint sporturile la care s-au obtinut cele mai bune rezultate in acest an. Printre reprezentantii celor doua discipline sportive si-au mai facut loc trei rugbisti si doi baschetbalisti, componenti ai loturilor nationale. Iata cum arata clasamentul, in primele 10 pozitii:
1.Florin Zalomir (scrima). Campion balcanic de juniori la individual si cu echipa, s-a clasat pe locul V cu echipa si pe pozitia a IX-la la individual la Campionatele Europene. La campionatul national, a cucerit medalia de bronz la individual si a cistigat cu echipa. Antrenor: Iulian Bituca.
2.Razvan Sirbu (scrima). A ocupat locul 5 cu echipa la Campionatul European de juniori, este campion national si balcanic la individual si cu echipa. Antrenor: Iulian Bituca.
3.Petrisor Todirasc, Adrian Negoita si Sebastian Rotaru (rugby). Componenti ai echipei nationale de juniori care s-a clasat pe locul 10 la Campionatul Mondial. Evolueaza la echipa de rugby Politehnica Nena, calificata in play-off. Antrenor: Laurentiu Virse.
4.Paul Bilan (judo). Campion national la individual, este component al lotului national si a participat la Campionatul European. Antrenor: Valeriu Arustei.
5.Razvan Gavriluta (scrima). S-a clasat al III-lea la Balcaniada (la individual) si al IX-lea la Campionatul Mondial de cadeti. Este medaliat cu argint la individual la campionatele nationale de juniori si cadeti. Antrenor: Iulian Bituca.
6.Bogdan Dornescu si Florin Moscalu (baschet). Au facut parte din formatia care a cistigat campionatul national de tineret si sint componenti ai echipei nationale de juniori. Evolueaza cu dubla legitimare la Politehnica Moldrom. Antrenor: Maricel Luchian.
7.Gabriel Maximciuc (judo). Campion balcanic de cadeti la individual, este medaliat cu argint la campionatele nationale. Antrenor: Ioan Moraru.
8.Radu Pruteanu (scrima). A ocupat locul 5 la individual si a cucerit medalia de aur cu echipa la Balcaniada. Este medaliat cu bronz la campionatele nationale de juniori si cadeti la individual si cu echipa. Antrenor: Iulian Bituca.
9.Ciprian Lefter (judo). A cucerit medalia de argint la individual si bronzul la echipe. La seniori, s-a clasat pe locul 3 la individual la campionatul national. Antrenor: Valeriu Arustei.
10.Dumitru Rusu (judo). S-a clasat pe locul 2 la individual si pe 3 cu echipa la campionatul national de juniori. Antrenor: Mihai Pascal. (Daniel SIMION)

Comentarii