Se rupe lantul infringerilor ?

marți, 15 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Se rupe lantul infringerilor ?

Inca de saptamina trecuta, directorul sportiv al FCM Poli Iasi, Danut Munteanu a declarat ca isi leaga sperantele de intrerupere a sirului esecurilor, de meciul cu Apemin Borsec care se va disputa astazi, de la ora 16, in Copou.
Problema cea mai importanta ramine starea de sanatate a lotului. Feriti de suspendari pentru acest meci, iesenii nu stiu inca daca vor putea conta, dintre titulari, pe Medeleanu, Claudiu Dumitru, Capusa si Urdaru care au lipsit de la Cimpina datorita unor accidentari. In cazul lui Mihalache si Matinca lucrurile sint clare, ei punind capat sezonului datorita operatiilor de menisc. "Sper ca baietii sa iasa din starea de amorteala si sa se mobilizeze la maximum, pentru ca putem obtine astazi un rezultat bun" a spus Munteanu, care continua sa se ocupe si de pregatirea tehnica a iesenilor.
La rindul lor oaspetii privesc aceasta "intermediara" ca un bun prilej de a scapa de emotiile retrogradarii care bintuie Borsecul de la inceputul campionatului. Desi au remaniat total lotul in vacanta de iarna, micuta echipa din patria apelor minerale (care are 35 de puncte si -7 la adevar) a reusit un retur destul de bun situindu-se acum deasupra liniei de demarcatie dintre divizia B si C. Daca vor invinge lanterna, nou promovata Apemin, pregatita de Dorin Muresan, ar fi foarte aproape de a atinge obiectivul mentinerii in liga a doua, propus la inceputul sezonului. Apemin conteaza pe un lot care contine citiva jucatori experimentati, cum ar fi portarul Coserariu sau V. Balan si un tandem ofensiv destul de periculos format din Gherine si Corujan. Formatiile probabile:
Poli: Luca – Climinte, Petrache, I. Serban, Urdaru – Besleaga, Cl. Dumitru, Medeleanu, Butnaru – Soponariu, Capusa.
Apemin: Coserariu – V. Balan, Zagon, C. Rusu, Szeghedi – Maftei, Z. Nagy, Bliort, Burduleanu – Gherine, Corujan.
Celelalte meciuri ale etapei: Fulgerul Bragadiru – FC Onesti (in tur, 1-6), Cimentul Fieni – Farul Constanta (0-1), Callatis Mangalia – Precizia Sacele (0-1), Metalul Plopeni – Tractorul Brasov (2-2), Juventus Bucuresti – Midia Navodari (1-4), Laminorul Roman – Poiana Cimpina (1-2), Metrom Brasov – Unirea Focsani (1-1), Sportul Studentesc – ARO Cimpulung (3-2).
Manea n-a mai venit
Omul de afaceri prahovean Marian Manea si-a aminat din nou venirea in Iasi, dind apa la moara celor care considera ca s-a razgindit in privinta intentiilor sale de implicare in redresarea FCM Poli Iasi. Manea a spus ca probleme de ultima ora l-au pus in imposibilitatea de a pleca din Ploiesti. "Au aparut mai multe probleme si nu mai pot veni in Iasi. Voi lua legatura cu domnul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Nicu Ivanciu, si voi transmite prin fax proiectul de buget pe care l-am intocmit, conform ultimelor discutii cu conducatorii Iasului. Ma astept ca ei sa dezbata acest proiect si sa-mi transmita concluziile pentru ca la urmatoarea intilnire sa discutam la concret" a declarat Marian Manea la prima ora a diminetii de ieri. (Ovidiu MINEA)

Comentarii