Spectacol dupa pauza

vineri, 21 iulie 2000, 23:00
1 MIN
 Spectacol dupa pauza

Reveniti de curind din cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc, fotbalistii de la FCM Politehnica au disputat ieri primul joc amical la Iasi, in compania divizionarilor C de la CFR Citadin. Destul de echilibrat in prima lui partea, jocul a prins culoare in repriza secunda, atunci cind s-au incris marea majoritate a golurilor. In echipa antrenata de Leonida Nedelcu si Dorinel Toiu singurul jucator care n-a evoluat a fost Gavrilescu, usor accidentat. De partea cealalta, antrenorul ceferistilor, Mihai Danila, a acuzat lipsa jucatorilor din lot, dovada si numarul mic de schimbari efectuate. Desi a fost in cantonament cu Poli, fostul jucator pascanean Asanache a fost cedat divizionarei C, unde a si debutat ieri. Iata si formatiile care au evoluat:
Politehnica: Stoian – Urdaru, Constantin, Pricop, D. Munteanu – Fieraru, Medeleanu, Ionescu, Basascu – Andries, Serban. Au mai jucat: Cimpeanu, Murgu, Matinca, Soponariu, Vintila, Paduret, Ilie, Gheban.
CFR Citadin: Simionas – Hrib, Bordeanu, C. Frunza, Anichitoaie – Oleniuc, F. Sandu, Ilade, Asanache – Gherman, Butnaru. Au mai jucat: Ciobanu, Cozianu, Padurariu. (LM)

Comentarii