Ultima reprezentatie a anului

sâmbătă, 13 noiembrie 1999, 00:00
2 MIN
 Ultima reprezentatie a anului

Pe nesimtite, turul diviziei secunde de handbal masculin se apropie de final, astazi fiind programata penultima etapa. Ca un facut, ultima aparitie in fata suporterilor a iesenilor de la Politehnica Nena va coincide si cu debutul in Sala Polivalenta a noii conduceri tehnice, formata din Iulian Hatura si Vasile Ciocoiu. Dupa ce in urma cu o saptamina reuseau sa se impuna la Sighisoara, iesenii au astazi o misiune mult mai usoara, pentru ca adversar le va fi lanterna seriei, Ambro Suceava. "Vom face un joc scoala" – a fost singura declaratie data de "principalul" echipei gazda, care vede in jocul de astazi unul de pregatire in special a fazei defensive, in vederea examenului de saptamina viitoare de la Galati. Fara a reusi sa revina cu mai mult de un punct din toate deplasarile, sucevenii cauta acum cu disperare sa fuga de zona minata, respectiv sa evite ultimul loc din clasament, al doilea loc retrogradant dupa cel acontat deja de retrasa Precizia Sacele. In tabara gazdelor, singura problema de sanatate o are extrema Chirila, care resimte inca accidentarea suferita etapa trecuta, insa el nu va lipsi din lotul care are urmatoarea alcatuire: Stefan Agrigoroaie, Bogdan Pralea (portari), Mihai Timofte, Antonio Massari, Gabriel Chirila, Cristian Adam, Nelu Zepciuc, Catalin Chitoroaga, Alin Halauca, Ovidiu Ionescu, Marius Ciocoiu si Gabriel Onuta.
Dintre celelalte partide ale etapei foarte interesante sint cele de la Medgidia dar mai ales de la Vaslui. O victorie a ploiestenilor de la Uztel ar insemna excluderea teoretica a Moldosinului din lupta pentru promovare dar si formarea unui trio, Galati – Iasi – Uztel, care va desemna probabil echipa promovata in prima divizie.
Celelalte partide ale etapei: Petrolul Teleajen – Romvag Caracal, Moldosin Vaslui – Uztel Ploiesti, Cimentul Medgidia – CSU Ulpimex Galati, Nitramonia Fagaras – HC Sighisoara. Flacara Moreni sta. (Lucian M.)

Comentarii