Un nou start

vineri, 21 septembrie 2012, 21:47
2 MIN
 Un nou start

Sezonul 2012-2013 al Diviziei A de handbal masculin debuteaza astazi. Pentru Politehnica Iasi, primul pas in campionat este extrem de dificil, elevii lui Florin Spiridon si Ioan Zepciuc urmand a primi vizita formatiei HC Vaslui, care a participat in vara la barajul pentru promovarea in Liga Nationala. Misiunea gazdelor este cu atat mai dificila cu cat echipa de anul trecut, care continea mai multi jucatori experimentati, ce ajunsesera la un grad ridicat de omogenitate, s-a risipit aproape in totalitate (Nemenco si Dospinescu au ajuns chiar la Vaslui), in loc aparand o garnitura formata aproape in exclusivitatea din tineri. Drept urmare, Politehnica nu va mai cocheta in acest an cu ideea promovarii. "Au plecat foarte multi jucatori in aceasta vara, practic o intreaga echipa. In loc au venit doar tineri, nascuti intre anii 1991 si 1993. Obiectivul pe care-l avem este formarea unei noi echipe, care sa poata ataca promovarea in sezoanele urmatoare" a anuntat Spiridon. Partida cu HC Vaslui se va disputa in Sala LPS Iasi, cu incepere de la ora 11.

In ceea ce le priveste pe handbalistele de la LPS Iasi, acestea vor juca duminica, de la ora 13, la Bucuresti, in etapa a II-a a Diviziei A, cu Universitatea.

Lotul Politehnicii

Portari: 1. Andrei Mitrofan; 12. Ionut Torica; 16. Octavian Poenari (CS Bistrita)

Jucatori de camp: 2. Alexandru Cristolovean (CSM Sfintu Gheorghe); 3. Alexandru Zvinca (CSS Constanta); 4. Danut Negru (CS Bistrita); 5. Alexandru Hirtan (LPS Piatra Neamt); 6. George Necoara (CSS Focsani); 7. Alexandru Ciobanu; 8. Petrica Sabau; 9. Stefan Folescu (CSM Bacau); 10. Razvan Scalco (CSM Sfintu Gheorghe); 11 Alexandru Nicolae Ruxanda (CSS 1 Steaua); 13 Catalin Saracila; 15 Ilie Burdun.

Comentarii