Verdict aminat

duminică, 29 aprilie 2001, 23:00
2 MIN
 Verdict aminat

Dupa un spectaculos si extrem de clar 3-0 in meciul de simbata din finala campionatului de volei feminin, realizat de Universitatea Bacau in disputa pentru tiltlu cu Rapid Bucuresti, ieri situatia s-a intors la 180 de grade. Bacauanii, inclusiv conducerea tehnica a echipei si mai ales jucatoarele de la Universitatea, se asteptau ca medaliile de aur sa intre inca de duminica in tezaurul unui club care a fost mai mare in alte vremuri. Numai ca Rapid a jucat neasteptat de bine si s-a impus cu 3-1, egalind scorul general al meciurilor si facind ca verdictul sa se dea miine, cind va avea loc la Bacau jocul decisiv pentru stabilirea campioanei.
Antrenorul Rapidului si al "nationalei", Costinel Stan a declarat dupa jocul de ieri: "Daca de pe locul al saptelea, pe care ne-am aflat la un moment dat, am ajuns sa joc finala, ma bucur,chiar daca o voi pierde cu 3-2. Am mai spus-o si repet: Universitatea este la aceasta ora cea mai buna echipa din tara! Au si ei problemele lor si cred ca ieri au pierdut din cauza unei caderi psihice, a fost ca noi sa cistigam setul al treilea si asta a contat decisiv".
Foarte interesate de rezultatul final al disputei pentru titlu sint si jucatoarele Penicilinei Iasi. Asta pentru ca, in cazul in care bacauancele vor deveni campioane, echipa noastra va avea asigurata participarea la toamna intr-o competitie continentala foarte puternica, Top Teams Cup, echivalenta fostei Cupe a Cupelor. In cazul in care Rapid va cistiga jocul decisiv de miine si va deveni campioana, iesencele vor trebui sa invinga Universitatea Bacau in finala Cupei Romaniei, de simbata, la Bucuresti, pentru a putea juca in sezonul viitor in cupele europene. (ICT)

Comentarii