7 avantaje ale călătoriei cu autocarul sau cu microbuzul

marți, 28 mai 2019, 09:42
4 MIN
 7 avantaje ale călătoriei cu autocarul sau cu microbuzul

Microbuzele și autocarele sunt mijloace de transport perfecte pentru călătorii care vor să facă excursii prin țară și străinătate și care vor să se bucure de peisajul frumos și să se relaxeze de-a lungul drumului. Transportul este asigurat de un șofer profesionist, care va avea grijă ca întreaga călătorie să fie una plăcută, fără probleme de niciun fel.

Desigur sunt mai multe variante de mijloace de transport – tren, avion, autocar, autobuz, microbuz – despre care putem spune că toate au avantajele lor, dar și o serie de dezavantaje. De exemplu călătoria cu avionul este cea mai rapidă dar și cea mai scumpă. Călătoria cu trenul este mai ieftină decât cu avionul, dar nu oferă prea multă libertate ca cea cu mașina. Prin urmare o bună alegere este călătoria cu autocarul sau cu microbuzul, cu șofer.

1.Aceste vehicule pot fi închiriate de la firmele care oferă astfel de servicii, pentru a realiza transportul călătorilor pe distanțe scurte sau pe distanțe lungi. Prin urmare, dacă dorești să pleci cu familia sau cu prietenii într-o vacanță în țară sau în străinătate, ai posibilitatea de a închiria un microbuz sau un autocar în funcție de necesitățile tale, de numărul de persoane care merg în călătoria planificată.

2. Dacă alegi transportul cu autocarul sau microbuzul ai ocazia de a merge cât mai aproape de destinația dorită. Toate aceste mijloace de transport sunt conduse de șoferi profesioniști, care fac această muncă cu plăcere și seriozitate, cu dedicare și considerație acordată clienților.

3. Transportul cu autocarul sau cu microbuzul este sigur și rapid. Călătoriile se pot face și în străinătate, astfel apar oportunități ample de a cunoaște locuri deosebite din alte țări și de a lega prietenii dincolo de frontierele naționale. Datorită acestor mijloace de transport sigure și experienței șoferilor care le conduc, transportul este de calitate, iar în anumite excursii, șoferul poate oferi anumite informații, la fel ca un ghid.

4. Transportul cu autocarul este ideal pentru un grup mai mare de persoane. Sunt autocare care au 29 locuri, sau chiar 52 sau 59 de locuri. Microbuzele transportă un număr mai mic de persoane, au 15, 19, 20 sau 29 de locuri, plus locul pentru șofer.

5. Prin închirierea unui microbuz sau autocar poți alege un itinerar pe care îl dorești pentru călătoria ta. Cu autocarul ai avantajul că poți lua mai multe bagaje, iar în plus călătoria este mai plăcută și confortabilă. Dacă vei călători cu un grup mai mare de prieteni este mult mai indicat să alegi varianta de transport cu autocarul, care are mai multe locuri decât un microbuz. Cu siguranță, o idee grozavă este să închiriezi un autocar pentru a călători în funcție de programul tău și pentru a stabili itinerariul dorit.

6.Din punct de vedere al prețului pentru transport, microbuzele și autocarele sunt mai ieftine comparativ cu avionul sau trenul. Autocarele merg pe distanțe lungi, sunt mijloace de transport confortabile și sigure. Cu astfel de vehicule poți ajunge în diverse țări europene (Germania, Italia, Spania, Polonia, Ungaria, Elveția și altele) pe care îți dorești să le vizitezi.

7.Dacă alegi să închiriezi un microbuz sau un autocar vei avea și un șofer care să conducă acest vehicul pe tot parcursul călătoriei. În plus poți avea și avantajul de a transporta un animal de companie, de exemplu un cățel care este liniștit, prietenos și care este obișnuit cu oamenii. În majoritatea cazurilor, în autocare nu este voie să se transporte animale, acestea au o pictogramă care afișează dacă acest lucru este permis sau nu. În sezonul turistic, probabil îți dorești să transporți în călătorie și bicicleta. Dacă închiriezi un autocar este posibil acest lucru, dar trebuie respectate anumite condiții pe care le afli de la șofer.

 
Poți închiria un microbuz sau un autocar prin echipa celor de la Transcar care oferă cele mai avantajoase servicii de acest fel, din punct de vedere preț-calitate. Închirierea de mijloace de transport se face din București, din Videle, Zimnicea, Roșiori de Vede, Turnu Măgurele, Alexandria și din alte orașe din țară. Gama de vehicule este foarte diversificată, cuprinde autocare de marcă Mercedes, Temsa, Volvo, Iveco, Usuzy. Toate aceste vehicule sunt moderne, cu siguranță fiecare pasager se va simți confortabil și în siguranță pe toată durata transportului.

Autocarele și microbuzele sunt în stare foarte bună de funcționare, au ITP-ul făcut, sunt echipate cu sistem modern de navigație prin satelit, cu centuri de siguranță pentru pasageri și dispun și de alte facilități. Fiecare autocar are aer condiționat, care oferă aer curat și rece pentru a îmbunătăți condițiile din interiorul vehiculului, deci din acest punct de vedere confortul este asigurat. Acest lucru este important pentru ca o călătorie să fie plăcută și relaxantă.

Prin TransCarSrl serviciile de transport de pasageri sunt de calitate, îndeplinesc toate nevoile clienților. Serviciile sunt adresate persoanelor fizice, companiilor, firmelor, instituțiilor, etc. Cu astfel de vehicule se pot face excursii în diferite regiuni ale țării și în străinătate, călătorii pentru tabere de vară, pelerinaje, târguri, stațiuni turistice, evenimente organizate în diferite orașe și altele.

Comentarii