A fost arestat ieşeanul care, de nervi, după o ceartă cu soţia, a făcut accident la Familial

miercuri, 08 decembrie 2021, 02:54
2 MIN
 A fost arestat ieşeanul care, de nervi, după o ceartă cu soţia, a făcut accident la Familial

Ieşeanul care s-a urcat băut la volan şi a distrus staţia de tramvai din Alexandru, de la Familial, a fost băgat după gratii. 

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, atunci când bărbatul de 32 de ani s-a întors de la serviciu şi a intrat într-un bar. Aici a consumat o cantitate însemnată de alcool, apoi soţia acestuia a venit cu copilul după el, pentru a-l lua acasă. În plin scandal, bărbatul s-a urcat în maşina lui şi a plecat în oraş, la plimbare. Acesta nu a observat refugiul staţiei de tramvai de la Familial şi a lovit în plin indicatorul din beton şi balustrada din fier, apoi s-a răsturant. Miraculos, acesta a scăpat teafăr. “Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 4 decembrie un bărbat de 32 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iaşi, fiind sub influenţa alcoolului, şi ar fi intrat în coliziune cu refugiul unei staţii pentru mijloacele de transport în comun, iar ulterior s-ar fi răsturnat.

În urma testării şoferului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului, în 6 decembrie bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii