Alege modelul potrivit de piramida energetica si bucura-te de efectele sale benefice! (P)

luni, 31 ianuarie 2022, 10:49
3 MIN
 Alege modelul potrivit de piramida energetica si bucura-te de efectele sale benefice! (P)

Misteriosii preoti egipteni aflasera, inca de acum 5 000 de ani, de proprietatile uimitoare ale piramidelor in ceea ce priveste purificarea si energizarea spatiului, cu multiple efecte benefice inclusiv asupra starii de sanatate sau a capacitatii de concentrare.

Astfel a aparut Marea Piramida a lui Keops, care a fost, mii de ani, cea mai mare constructie realizata vreodata pe pamant. Insa constructii de forma piramidala nu au existat doar in Egipt, ci au fost descoperite pe toate continentele, dovada a faptului ca mai multe civilizatii apreciau calitatile acestei forme deosebite.

Astazi, cand diferite cercetari au confirmat din plin ceea ce stiau anticii, toti cei interesati au posibilitatea de a folosi o piramida energetica. In magazinul online ezera.ro sunt disponibile mai multe modele de piramide orgonice, care imbina beneficiile aduse de aceasta forma cu calitatile orgonitilor.

Acestia sunt, la randul lor, substante care functioneaza ca un dispozitiv de transmutare a energiei. Procesul este continuu, astfel incat, prin actiunea lor, reusesc sa curete energiile negative dintr-o incapere, sa ofere protectie impotriva radiatiilor electromagnetice si sa intareasca sistemul imunitar.

Iata cateva modele de piramida energetica extrem de eficiente, apreciate de toti cei care le folosesc!

Piramida energetica cu Ochiul lui Horus si lapis lazuli

Cu numele Calesto, aceasta frumoasa piramida contine pietre semipretioase de lapis lazuli, un cristal care ajuta la reducerea stresului si la obtinerea unei paci interioare profunde. Poate fi folosita cu succes ca sprijin pentru meditatie, ajutandu-te sa atingi mai repede starea mentala alfa si sa te mentii acolo, cu efecte benefice asupra creativitatii si a claritatii mentale.

La randul sau, simbolul ochiului lui Horus este in deplina armonie cu forma vechilor constructii ale Egiptului antic. Numit si ochiul mintii sau al adevarului absolut, acest simbol ii aduce purtatorului luciditate si intelepciune. In plus, se spune ca te ajuta sa gasesti calea potrivita pentru a-ti implini dorintele.

Piramida energetica cu cuart alb si granat

Daca faci aceasta alegere, primul element pe care il vei remarca va fi statueta lui Buddha, aflat chiar in centru si infatisat in postura de meditatie. Printul indian care a reusit sa se ilumineze inca din timpul vietii si a capatat numele de „Cel Treaz“ iti va aminti de realizarile care stau la indemana oricarei fiinte omenesti.

Cuartul alb este un cristal folosit pentru curatare emotionala si mentala, precum si pentru incarcarea pozitiva a spatiului de locuit. Activeaza cea de-a saptea chakra, cea mai inalta, si este excelent pentru vindecarea spirituala.

Granatul, la randul sau, este o piatra energizanta folosita pentru a atrage pasiune si succes, precum si pentru a elimina blocaje emotionale si energetice. Creeaza un binevenit echilibru emotional si energetic in intreaga fiinta.

Piramida energetica Satya cu ametist si cuart

Acest model este foarte potrivit pentru un cadou facut persoanei iubite, deoarece creste energia iubirii. Despre cuartul transparent se spune ca protejeaza cuplurile si reduce semnificativ riscul de separare. De asemenea, imbogateste energia pozitiva din zonele in care este amplasat.

Ametistul este, la randul sau, asociat cu iubirea, existand legende care afirma ca insusi Sfantul Valentin, patronul spiritual al indragostitilor, purta un inel din aceasta piatra semipretioasa.

In magazinul online ezera.ro vei descoperi multe alte modele de piramida energetica. Alege-o pe cea care te atrage si vei beneficia, la randul tau, de impresionatele sale calitati protectoare si vindecatoare!

 

 

 

 

 

Comentarii