Andy Murray, numit în Consiliul jucătorilor din ATP

marți, 13 octombrie 2020, 09:01
1 MIN
 Andy Murray, numit în Consiliul jucătorilor din ATP

Fostul lider mondial Andy Murray şi alţi trei tenismeni au fost aleşi în Consiliul jucătorilor din circuitul ATP în locul grupului condus de Novak Djokovic, care a părăsit organismul pentru a forma un sindicat separat, a anunţat Asociaţia jucătorilor de tenis (ATP).

Britanicul Andy Murray, canadianul Felix Auger-Aliassime, australianul John Millman şi francezul Jeremy Chardy îi vor înlocui pe sârbul Novak Djokovic, americanul John Isner, canadianul Vasek Pospisil şi americanul Sam Querrey, care s-au retras pentru a forma Asociaţia Profesionistă a Jucătorilor de Tenis (PTPA).

Murray li se alătură, în Consiliul ATP, campionilor Roger Federer şi Rafael Nadal, fiecare câştigător a 20 de titluri de Mare Şlem.

ATP a fost o asociaţie formată de jucători în 1972, pentru a reprezenta interesele sportivilor şi acum include şi reprezentanţii proprietarilor de turnee.

Pe lângă ATP şi WTA, asociaţia jucătoarelor profesioniste de tenis, acest sport este controlat şi de Federaţia Internaţională de Tenis şi de cele patru turnee de Mare Şlem.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

Comentarii