Animal FEST în weekend: demonstraţii de dresaj şi agilitate

marți, 17 mai 2022, 21:13
2 MIN
 Animal FEST în weekend: demonstraţii de dresaj şi agilitate

Concursuri pentru câini, pisici şi cai, la un eveniment organizat de USV.

Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (USV Iaşi) a anunţat organizarea celei de-a doua ediţie a evenimentului „Animal FEST by USV Iaşi”. Acesta va avea loc în perioada 21- 22 mai 2022, în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby, iar în cadrul manifestării vor avea loc o serie de activităţi precum: concurs chinologic cu premii, demonstraţii de dresaj şi agilitate, progresie de dresaj cai, vizitarea Muzeului de Anatomie „Prof. Dr. H.C. Vasile Coţofan” şi a Compartimentului de Urgenţe ale Facultăţii de Medicină Veterinară. Printre speciile ce vor putea fi admirate în cadrul evenimentului se numără: câini, cai, iepuri şi păsări ornamentale.

„Acest eveniment organizat de universitatea noastră îşi doreşte să aducă aproape cetăţenii Municipiului Iaşi, cu scopul de a face cunoscută contribuţia noastră permanentă la formarea de specialişti în domeniul Ştiinţelor Vieţii. Este un eveniment de amploare, cu mulţi participanţi, cu multe activităţi, da şi cu multe surprize. Vor fi demonstraţii de dresaj cu câinilor utilitari, concurs canin de frumuseţe, echitaţie, expoziţii cu păsări ornamentale, animale mici şi animale de fermă”, a declarat conf.dr. Sorin Aurelian Paşca, prodecan al Facultăţii de Medicină Veterinară a USV Iaşi.

Din momentele prinse în programul celor două zile de „Animal FEST by USV Iaşi” se numără şi prezentarea animalelor oferite spre adopţie în cadrul târgului „Adoptă şi tu” de la USV Iaşi.

Proprietarii care doresc să îşi înscrie animalele la concursuri o vor putea face cu jumătate de oră înaintea deschiderii evenimentului sau au posibilitatea de înscriere online, formularele putând fi găsite pe site-ul USV Iaşi.

Comentarii