Comunicat de presă (P)

Apartamente SOLUMNIA cu loc de parcare subteran cadou

miercuri, 12 februarie 2020, 02:50
4 MIN
 Apartamente SOLUMNIA cu loc de parcare subteran cadou

SOLUMNIA, cel mai nou ansamblu rezidenţial din Iaşi, amplasat în Tătăraşi – Piaţa 2 Băieţi, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 84, vine în întâmpinarea ieşenilor care caută cea mai bună ofertă imobiliară fie pentru investiţii, fie pentru locuinţă, oferindu-le posibilitatea de a achiziţiona apartamente noi cu 1, 2, 3 şi 4 camere cu loc de parcare subteran inclus în preţ. Aceasta ofertă este valabilă doar în luna februarie, la plata integrală, şi este considerată de către clienţi şi investitori una dintre cele mai bune oferte de pe piaţă, având în vedere dotările şi finisajele incluse în preţ, zona în care sunt amplasate apartamentele şi valoarea unui loc de parcare subteran. În Iaşi, locurile de parcare subterane în ansamblurile noi variază între 7.000 – 14.000 euro plus TVA, iar în zona Aurel Vlaicu – Bulevardul Chimiei nu există parcări special amenajate pentru noii proprietari sau investitori.

Cea mai buna ofertă de apartamente

Apartamentele sunt decomandate sau openspace, cu posibilitatea de recompartimentare, disponibile inclusiv pe etaje intermediare, cu suprafeţe generoase, optim compartimentate, una sau două băi, existând şi modele de apartamente cu geam la baie. Apartamentele SOLUMNIA sunt apreciate de clienţi pentru calitatea şi siguranţa construcţiei, zidăria din cărămidă, care asigură confort termic sporit, caracterul funcţional, geamurile înalte şi largi, dotările şi finisajele atent alese, ideale pentru confortul oricărei familii, dar şi raportul corect între calitate şi preţ. La plata integrală, clienţii beneficiază de un preţ foarte bun, 1.100 euro/mp cu TVA inclus, dar şi de un loc de parcare subteran gratuit, la achiziţia oricărui apartament, indiferent de suprafaţă.

Acest beneficiu rezolvă una dintre cele mai mari nevoi ale viitorilor locatari, deoarece pe strada Aurel Vlaicu nu sunt parcări amenajate pentru cei care locuiesc în zona, de aceea oferta SOLUMNIA este una dintre cea mai aşteptate oferte atât de către cumpărătorii care îşi doresc apartamente noi pentru locuit, cât şi de către investitori.

Dotări premium & facilităţi importante

Clădirea rezidenţială SOLUMNIA este construită pe 17 niveluri, din care 3 niveluri de parcări subterane, fiind cea mai înaltă clădire de apartamente noi din Iaşi. Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe de la 43 mp – 127 mp. Ansamblul dispune de facilităţi importante atât pentru comunitatea de investitori, cât şi pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

  • Clădire de birouri (8 etaje)
  • Sala de fitness
  • Staţii de încărcare maşini electrice
  • Spaţiu de joacă în aer liber
  • 3 niveluri de parcări subterane
  • Parcare supraterană & parcare pentru biciclete.

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiază de dotări şi finisaje premium, care nu se regăsesc la alte ansambluri rezidenţiale din zona, şi care sunt extrem de importante pentru confortul oricărei familii:

  • încălzire în pardoseală
  • Izolare fonică
  • centrală termică murală cu condensare (pentru fiecare apartament)
  • aparat de aer condiţionat
  • băi utilate (cadă, wc suspendat, gresie, faianţă, lavoar încastrat) şi mobilate (mobilier, oglindă)
  • tâmplărie Salamander – profil PVC, 7 camere şi geam tripan
  • uşi interioare Porta, de tip celular cu feţe din HDF
  • uşa metalică de acces în apartament
  • pereţi şi tavane tencuite, gletuite şi vopsite cu var lavabil
  • parchet laminat Egger (pentru dormitor şi living)
  • gresie şi faianţă calitatea 1, rectificată, Made in Italy (pentru bucătărie şi baie)
  • gresie antiderapantă şi rezistentă la temperaturi scăzute (pentru balcon)
  • instalaţie electrică, telefonie, internet, cablu TV, interfon.

Aurel Vlaicu – Noul pol de dezvoltare a Iaşului

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, cu acces şi de pe Bd. Chimiei, se află la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi (Tătăraşi – Aviaţiei), cunoscută zonă a Iaşului. Aurel Vlaicu este o zonă foarte liniştită, este aproape de centru, de grădiniţe, şcoli şi spitale, beneficiază de un trafic fluid, fiind oportună atât pentru investitori, datorită interesului multinaţionalelor de a-şi deschide sedii în zonă, cât şi a clădirii de birouri SOLUMNIA, care se construieşte în acelaşi ansamblu. Datorită calităţii construcţiei, a dotărilor şi finisajelor incluse ca dotări standard, dar şi a ofertei foarte bune de apartamente în clădirea rezidenţială SOLUMNIA mai sunt puţine imobile disponibile.

Află mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro , www.solumnia.ro.

 

Comentarii