Avocatul Felecanu este judecat în continuare în stare de arest

joi, 18 mai 2023, 01:50
1 MIN
 Avocatul Felecanu este judecat în continuare în stare de arest

Avocatul Sebastian Felecanu va împlini în curând un an de când se află în arest. Curtea de Apel a prelungit din nou, pentru 30 de zile, măsura arestului preventiv împotriva lui Felecanu.

Avocatul este acuzat că în iunie 2021 şi-a aruncat iubita de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu. Tânăra de 25 de ani era însărcina, motiv pentru care Felecanu a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Fapta este pedepsită cu închisoarea pe un termen cuprins între 15 şi 25 de ani sau chiar cu detenţia pe viaţă.

CITESTE SI: Procurori: Felecanu se îmbăta şi urina prin casă. Experţii germani, solicitaţi să spargă telefonul avocatului ieşean

În cazul în care victima este un membru al familiei, cum a fost cazul iubitei lui Felecanu, limitele pedepsei se majorează cu o pătrime. Felecanu a fost reţinut în iulie anul trecut, de atunci rămânând în arest. El a fost trimis în judecată în septembrie, cercetarea judecătorească aflându-se încă în curs. La termenul de la sfârşitul acestei luni, urmează să fie audiaţi martorii.

Comentarii