Bărbatul care l-a împușcat pe un vatman în București este un tânăr de 19 ani. A fost prins după numărul mașinii

joi, 17 septembrie 2020, 12:27
2 MIN
 Bărbatul care l-a împușcat pe un vatman în București este un tânăr de 19 ani. A fost prins după numărul mașinii

Bărbatul care a tras cu pistolul cu bile într-un vatman din Capitală în această dimineaţă a fost prins după câteva ore. Poliţiştii l-au depistat repede pe şofer, după numărul de înmatriculare indicat chiar de vatman. Agresorul este un tânăr de 19 ani.

Pistolarul din trafic a fost identificat de poliţişti şi dus la Secţia 16 pentru a-i fi luate declaraţii. În urma unui conflict în trafic, el a scos un pistol cu bile şi a tras spre un vatman, pe linia tramvaielor 7,11,25, în apropiere de staţia Muzeul Bacovia.

Tânărul în vârstă de 19 ani se afla în trafic, pe şoseaua Giurgiului şi s-a enervat pe un vatman care i-ar fi închis uşa în nas unui călător. L-a urmărit cu maşina şi când tramvaiul a oprit, i-a reproşat vatmanului că nu l-a aşteptat pe călător să urce în tramvai.

Între cei doi a izbucnit un conflict verbal, iar şoferul a scos un pistol cu bile pe care l-a îndreptat spre ochii vatmanului şi a tras. Bila l-a nimerit pe vatman în frunte, însă nu i-a provocat decât o rană superficială.

După ce a tras, şoferul a dispărut în trafic, dar a fost prins după câteva ore de poliţişti şi dus la audieri, unde se află şi la această oră.

 

El riscă să fie reţinut peste noapte şi chiar arestat preventiv timp de 30 de zile, pentru teribilismul de care a dat dovadă.

După incident, vatmanul a primit îngrijiri din partea medicilor unei ambulanţe, dar s-a întors la serviciu, până la terminarea turei.

 

Comentarii