Barosani ieşeni dependenţi de păcănenele. Toacă zeci de mii de lei pe noapte

sâmbătă, 24 septembrie 2022, 01:50
4 MIN
 Barosani ieşeni dependenţi de păcănenele. Toacă zeci de mii de lei pe noapte

Ehehe, băbăeţ şi bă fetiţe, apăi dacă voi credeaţi că boala asta a păcănelelor sau altor jocuri de noroc e doar una de tinerei duşi de-acasă sau cu floricele de porumb în căpăţână, apăi să ştiţi că treburile nu stau chiar aşa. 

Trecem peste cazul deja notoriu, cel al advocatului Flasoff, care toca şi 200.000 de coco pe seară dacă se enerva, cum a fost la Bucureşti când a băgat mâna adânc în bugetul Odăii de Comerciu. Că omul a făcut pârnaia aferentă, deci să spunem că s-a lecuit (deşi unii zic că nu, în fine). pe azi avem marfă praspătă, de ieşeni care au patima asta de ani de zileşi nu se pot abţine chiar dacă totul s-a scumpit, mai ales în zona materialelor de construcţii şi imobiliarelor.

Cică cei doi buni amici ieşeni de cluburi, gagicăreală şi alte prize, oameni din trupa băieţilor de la cumătria lui Peni Hill, de altfel buni amici cu acesta când e vorba de autorizări şi afaceri imobiliare pe picior mare, au bine înşurubat viţiul ăsta al păcănelelor sau altor jocuri palpitante. Iar cei care au mai asistat prin preajmă zic ca băieţii, Popoliţă şi Culiniţă pre numele lor de piaţă, zic că oamenii toacă lejer câte 30.000 de lei pe seară.

Mda, vedeţi cum vine chestiunea: ei tot nişte agenţi de vânzări ce au dat lovitura au rămas acolo în străfunduri… O fi bine, o fi rău?

Iaca ce bază solidă pentru o prietenie trainică în politichie!

No, haidaţi acuma să schimbăm olecuţă registrul, stimaţi telespectatori, şi să trecem la zona aia în care politichia se împleteşte armonios cu sexualitatea. Că doar e uichend azi, nu-i aşa? Ei bine, iată explicaţiunea pentru care credem noi că cel mai bun amic din politichie al fostului premare Nichita, cel doborât de amantă, a fost Liviu Dragnea, dragi cetitori! Oamenii chiar aveau subiecte comune de discutat, ce naiba.

Iată ce discuţii avea avea Liviuţ al nostru, când era numărul 3 în stat, dar probabil cel mai puternic din politichia românească atunci, în timp ce stătea la masă la Belgrad cu preşedintele Serbiei şi cu premierul Macedoniei!

Plictisit de discuţiile interlocutorilor, dar probabil neştiind că e interceptat de servicii deja, care au răsuflat zilele astea în presa bulevardieră din capitală, Liviuţ a contactat-o pe Suzi, cea mai bună prietenă a noii şi tinerei sale soţii, Irina. Discuţie plecată de la o poză pusă de demoazelă pe Facebook:

«– Ce tare eşti în poza asta!!!, spune Liviu.

Suzi îi trimite o îmbrăţişare.

 E incredibil în ce fel te maturizezi! Incredibil!!! spune Liviu.

– Haha, aşa eram, dar nu existau ochi pentru mine, îi răspunde Suzi, râzând.

– E posibil, spune Liviu.

Suzi râde. Îi trimite trei hohote de râs lui Liviu.

– Cum e acolo?

 E frig, chiar frig.

– Şi aici e răcoare :), faţă de zilele trecute, spune Suzi.

– Da? Aici sunt 18 grade, chiar frig. Sunt cu preşedintele Serbiei şi premierul Macedoniei la o terasă şi cam tremur. |ştia, ai dracu’, sunt îmbrăcaţi bine.

Suzi râde…

– Şi de-abia a început masa, spune Liviu.

– Cam naşpa.

– Găsesc eu o soluţie.

– Mai ales că poate te întorci cu o răceală, că de obicei aşa se întâmplă, mimează Suzi grija.

 Sper să nu.

– Păi, poate iei ceva când ajungi în cameră, Parasinus, ceva, că ştiu că ai.:))

– Acum n-am. Dar fac un duş fierbinte.

– Sigur poate cineva să cumpere.

– Ar fi o idee. Vorbesc cu ăştia să trimită pe cineva.

– Ar fi cel mai bine.

 Da, le-am zis acum.

După o pauză:

 Mă enervează poza ta de profil, spune Liviu.

– De ce?, întreabă Suzi, cu un hohot de râs.

– Mă urcă pe pereţi şi nu mai sunt atent la ăştia. Mă gândesc numai la prostii.

– Doar de la atât? Pot mai mult, spune provocator Suzi…

– Cred că poţi mai mult. Să-mi arăţi.

Suzi îi trimite două poze.

– Bunăciune, replică Liviu.

– Data trecută, după mulţi ani, am avut prima discuţie serioasă cu tine. Şi chiar ai o gândire profundă şi matură, îi mai spune Liviu.»

Mno, asta aşa, ca să vedeţi cam ce oameni ne-au condus. Oare ’ceştilalţii or fi mai breji?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii