Bomba bombelor: filmul cu accidentul, prezentat ca la Bollywood!

miercuri, 11 martie 2020, 02:50
2 MIN
 Bomba bombelor: filmul cu accidentul, prezentat ca la Bollywood!

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori: avem pe astăzi două informaţii beton, pe surse credibile, legate de accidentul lui Mihăiţă de la sfârşitul săptămânii trecute, informaţii sosite aseară târziu la poştalionul redacţiei, cu ultimul transport dinaintea închiderii ediţiei. Aşadar, haidaţi repejor: trageţi scaunele mai aproape, plecaţi urechiuşa aicea la mandea, aprindeţi ţigara şi mai turnaţi o duşcă de cafea în ceaşcă ca să ascultaţi aicea la noi!

Una chestiune mare şi lată, demnă de reţinut şi de scociorât după amănunte suplimentare: spune sursa noastră că imaginile video de la faţa locului, din seara cu pricina, date la presă, nu sunt cele brute, ci prelucrate. De altfel, dacă vă veţi uita foarte atenţi la acestea, se vede la anumite momente cum apar unele întreruperi vagi, sărituri aparente etc. Cauza este, atenţiune-atenţiune aicea, stimaţi telespectatori, pentru că, zice-se, s-au prezentat numai imaginile care nu conţineau semaforul şi culorile acestuia. Ehehee: păi voi credeţi că degeaba comisarul Zambilescu de la Locală, fost şef al ţaigherilor de la rutieră, a abandonat el şpriţurile cu amicii la ora aia târzie din noapte, ca să coordoneze personal fluxurile?

Hopa: apare şi geanta cu caşcaval!

Staţi însă puţin şi nu mânaţi telespectatori, ci lângă boi v-alăturaţi ca să vă spunem şi a doua boambă pe azi legată de bombardeaua cu accidentul! Una şi mai şi decât prima, aia cu editarea filmului cu semafoarele mai ceva ca la Bollywood. Spun sursele noastre demne de încredere din zona cu pricina că, a doua zi după chestiune, mister Mihăiţă ar fi făcut cerere specială la Ţaigheria Roteristă, aşa cum se face în situaţiuni similare, ca să recupereze o geantă uitată în maşină din cauza vâltorii evenimentelor şi stresului de la faţa locului. Cică totul i s-a aprobat, pe motiv că elementul în cauză era nenecesar în anchetă.

Altceva voiam însă să vă spunem noi aicea, stimabililor: geanta era una burduşită cu caşcaval, unu la mână. Şi doi la mână: cel care a venit s-o ridice personal a fost tot domn colonel de mai sus. De data asta parcă era precum ţaigherul şef de la locală Varvara, de pe vremea lui Gigi, care căra coşurile cu flori la nunta fiicei şefului, dacă vă mai amintiţi.

PS: La final, haideţi să încercăm şi două mici jonglerii haioase cu mingea, referitor la geantă. Oare să se fi barterisit meciul din Copou, iar Mihăiţă a şters-o cu caşcavalul la pauză trăgând ţeapă, că nu a mai ieşit şmenul, scorul final fiind 1-0 pentru noi? Sau a luat marfa ca să nu le-o tragem mai tare, ci să ne oprim la 1-0? Mai încercaţi şi voi o variantă, dacă nu aţi râs destul!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii