Brăila: Bătrână salvată dintr-un incendiu de un jandarm aflat în timpul liber

miercuri, 21 iulie 2021, 15:11
1 MIN

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila, aflat în timpul liber, a salvat o bătrână dintr-un incendiu izbucnit în apartamentul în care femeia locuia singură.

Adrian Beraru, plutonier adjutant în cadrul IJJ Brăila, locuieşte în acelaşi bloc cu bătrâna căreia i-a luat foc apartamentul, iar în momentul declanşării incendiului, acesta se afla în zona blocului împreună cu copiii săi şi a văzut fumul care ieşea din locuinţa situată la etajul 1.

"Colegul nostru, plutonier adjutant Beraru Adrian, şi-a dat seama imediat că proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 80 ani, este în pericol. Flerul dobândit în cei peste 10 ani de când poartă uniforma militară l-a determinat să intervină la timp, pentru a împiedica un posibil final nefericit. Din spusele colegului nostru, octogenara intrase în panică şi încerca să-şi salveze cât mai multe bunuri, lăsând în plan secund siguranţa şi sănătatea ei. Totodată, plutonier adjutant Beraru Adrian a apelat imediat SNUAU 112, anunţând incendiul", se arată într-un comunicat remis de IJJ Brăila. AGERPRES

Comentarii