Burse cât salariul minim pe economie pe care le pot câștiga studenții din Iași

marți, 15 noiembrie 2022, 02:50
1 MIN
 Burse cât salariul minim pe economie pe care le pot câștiga studenții din Iași

Studenții din Iași au posibilitatea de a se înscrie la o competiție de burse organizată de Telekom România, care oferă 10 burse de excelență pentru tineri la nivel național. 

Practic, cele zece burse sunt menite pentru studenți din anul I, înscriși la o universitatea din România, la buget sau taxă, la zi, de la următoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

„Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere, până la data de 24 noiembrie 2022, către Telekom România Mobile pe website-ul www.burseletelekom.ro. În urma acestei etape vor fi selectați 20 finaliști care se vor califica în etapa a doua.

Această etapă presupune participarea la un interviu, organizat în perioada 12-13 decembrie 2022, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse”, au precizat reprezentanții companiei. Studenții vor primi o bursă echivalentă salariului minim pentru economie pentru șase luni, în perioada ianuarie – iunie 2023, ajungând la o sumă totală de 15.300 de lei. 

Comentarii